Inlägg från: drömmer |Visa alla inlägg
  • drömmer

    Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)

    MyWeddingday skrev 2012-01-30 11:33:17 följande:
    Jag har gjort dessa "servettringar" själv, tog en stund men blev fint! Går ju att använda vilken form/bild man vill...
    På min blogg kan ni se hur jag gjort mysticcc.blogg.se/category/brollop.html
    Jättefina, även dom i min stil . Hade tänkt sätta fjärilar på glasen och skriva gästernas namn, men det här var ju också en bra och fin idé .
  • drömmer

    Vet inte om jag tipsat er....men Ellos rear ut silvriga pumps för 125kr styck.  Jag har köpt hem till mina tärnor, och de var supersköna och satt väldigt bra! Stod att de var små i storlekarna, men det var de inte.

  • drömmer
    MySweetShadow skrev 2012-01-31 12:52:33 följande:
    Syftar du på klänningarna jag skrev om? Isf nej... Vet inte ens om New Yorker har någon webbutik faktiskt... Obestämd Köpte dom i deras butik i Borlänge.
    Jag kikade med på New Yorker häromdagen. Massa fint, men inget i vårt färgtema. Däremot tror jag att det kommer komma in till våren, för de hade redan börjatt få in mer rosa .
  • drömmer
    besten93 skrev 2012-01-31 14:38:59 följande:
    aha, tack då vet jag. sökte via nätet men kom bara till en amerikansk tidning
    De finns bara i vissa städer... Jag har alltid åkt till Köpenhamn för att shoppa där innan, men så öppnade dom i grannstaden för några år sen. En toppenaffär enligt mig, med superbra priser!
  • drömmer

    Haha tyvärr augusti 2012, jag kör på samma linje som Styrka .

    Ska ni ha ringarna som vigselring Rosi och Sara1291? Jag blev också sugen, men då jag redan förälskat mig i en annan som passar perfekt till de två ringar jag redan har så tänkte jag att sambon kunde få ge ngn av dom till mig att ha på högerhanden en annan gång. Hemsidan ligger nu på hans favoriter

  • drömmer
    MySweetShadow skrev 2012-02-01 20:03:02 följande:
    drömmer skrev 2012-01-31 22:26:13 följande:
    Haha tyvärr augusti 2012, jag kör på samma linje som Styrka .

    Ska ni ha ringarna som vigselring Rosi och Sara1291? Jag blev också sugen, men då jag redan förälskat mig i en annan som passar perfekt till de två ringar jag redan har så tänkte jag att sambon kunde få ge ngn av dom till mig att ha på högerhanden en annan gång. Hemsidan ligger nu på hans favoriter
    Jag tolkar de som att hon BARA får köpa bröllopssaker nu, fram till bröllopet ;) Så jag är då på den idén... Får se vad sambon tycker bara, haha! De är han som är slösa av oss två :p
    augusti2012 skrev 2012-02-01 21:56:17 följande:
    Hahaha... japp idag började mitt köpstopp på kläder, smink, heminredning mm.
    Dvs jag får köpa saker till bröllopet och sprida mina utgifter.
    Mat får jag köpa, saker till sonen som han verkligen behöver och inte för att det är gulligt eller att han behöver en  bil till

     
    haha ojdå . Men jag joinar inte ändå, för jag bryter alltid mina shoppinglöften
  • drömmer
    Imke1977 skrev 2012-02-03 12:56:07 följande:
    det här är oxå lite OT men en fundering på hur ni ska göra med tårta. Jag har fått ett jättebra pris från City Gross här i Gävle som tar 30 kr/bit och då får jag vilken fyllning jag vill. Våningstårta eller vanliga.
    Frågade föresten Ica maxi som jag vet har goda tårtor. och dom tar 40-45 kr per bit/ hysteriskt dyrkt skulle jag säga!!

    Men iallafall, vi ska provsmaka på lördag. Och själv vill jag ha chokladmousse och hallongrädde i. Men m2b gillar inte choklad värst.... Tips på smaker som går ihop? Jag tänker just nu lime/hallon.... eller blir det surt och surt kanske?
    Mmm choklad och hallon är en kombination i mina favoriter!! Jag brukar ha vaniljmousse, hallonkompott och chokladmousse i mina egna tårtor. Finns ingen bättre kombo för en chokladälskare som mig
  • drömmer

    Jag gifter mig inte heller förrän 2013 men planerar också att köpa brudklänningen snart. Det är mitt sätt att få ner kostnaderna. Att jaga billigt på ex rea redan nu och sprida kostnaderna .


    hsmamma, vill du ha den. KÖP DEN!! .

  • drömmer

    Malinax: Jag ska prova brudklänningar om en månad. Då ska vi till gbg så jag tänkte passa på när jag har ena tärnan med mig . Ska annars köpa på Ebay men vill prova så jag vet att det verkligen är rätt modell. Kanske ändrar mig helt när jag testar ;).


     


    Vi har också kommit långt i planeringen i tankarna... Maten ska vi försöka göra mycket själva, ska provlaga förrätt och sådant till ett recept vi gillar och som går att frysa ner och ta upp utan att det blir torrt eller tråkigt till utseendet.


     


    Har börjat handla lite smått också. Näbbklänningar är klara och en del av småpojkarnas kläder. Min sambo har provat kostym och så har jag köpt skor till tärnorna. Gäller att slå till när rätt pris kommer .


     


     

Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)