• Sara1291

    Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)

    Hejsan alla bröllopsgalna planerare Den här tråden har jag tänkt mig ska vara avsedd för att skriva hur vi som inte äger en förmögenhet finansierar våra bröllop. Tankar, tips och idéer på mest ekonomiska möjligheter o lösningar är jättevälkommet Jag själv är 20 år och student på heltid, försöker extrajobba när ngt dyker upp. Min blivande jobbar heltid men har tyvärr ingen mångmiljonärs lön (än ;-p) Så vi sparar så gott vi kan för att totalt lägga ca 30 till 35 000 kr på vårt bröllop allt som allt. Ni som har erfarenhet av låg budget bröllop får gärna dela med sig av tips upplevelser osv. Min tanke är att göra så mkt som möjligt själv. Om ni har bilder på kreativa ideer får ni hemskt gärna lägga upp. Låt oss hjälpas åt för att göra vår stora dag så underbar som möjligt utan att behöva spendera stora summor

  • Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)
  • Brudiframtiden

    Hej! Jag hoppar in i tråden jag med. Vi ska gifta oss 2013 då nvi varit ihop i 10 år! Vi blir strax över 40 gäster på bröllopet. Tänker oss grillbuffé och tårta mest troligt. Lokalen kostar i dagsläget 1500 och ligger inne i en skogsdunge. Jättefint!Läser med spänning på hur vi ska hålla kostnaderna nere..vill lägga MAX 40000, gärna inte mer än 30000. Ring har jag som ska sättas i en sten och graveras om (arvegods som jag gärna vill använda). har inte en susning om vad det kommer att kosta. Har en kompis som är amatörfotograf och helt fantastiskt duktig!! Hon tar idag ca 3500 för porträtts- och mingelfotografering! Andra priser har vi inte..Jagar en billig klänning för absolut max 5000, gärna med spets. Tips mottages tacksamt. Bor i nordvästra skåne i helsingborgstrakten..

  • SaJo1981

    Vårt bröllop gick ganska exakt på 40.000 då blev det taimatsbuffé till middag, alkohol från tyskland, resterande drickor från willys. En vi känner gjorde tårtan, en väninna sydde klänningen, kostym från suitopia, svägerskan sydde tärnklänningarna, hyrde en bygdegård på landet, make up av en nyutbildad make up-artist, håret fixade vi själva etc...... Har en del bilder på min blogg om n är intresserade: sajo.blogg.se/2011/august/vart-brollop-i-bilder.html sajo.blogg.se/2011/august/var-tarta.html sajo.blogg.se/2011/july/tarnor-och-marskalkar.html Det går attkolla runt mer, har lite smått och gott på bloggen! Gifte oss 23 juli i år!

  • Brudiframtiden
    SaJo1981 skrev 2011-09-20 21:11:25 följande:
    Vårt bröllop gick ganska exakt på 40.000 då blev det taimatsbuffé till middag, alkohol från tyskland, resterande drickor från willys. En vi känner gjorde tårtan, en väninna sydde klänningen, kostym från suitopia, svägerskan sydde tärnklänningarna, hyrde en bygdegård på landet, make up av en nyutbildad make up-artist, håret fixade vi själva etc...... Har en del bilder på min blogg om n är intresserade: sajo.blogg.se/2011/august/vart-brollop-i-bild... sajo.blogg.se/2011/august/var-tarta.html sajo.blogg.se/2011/july/tarnor-och-marskalkar... Det går attkolla runt mer, har lite smått och gott på bloggen! Gifte oss 23 juli i år!
    Ska sbolut kika in! Tack! Hur många gäster hade ni?
  • RedHead

    om jag räknat rätt kommer vårat att gå på mellan 25000-30000kr. inte så farligt.

  • Hanna05

    Åh, nu har jag beställt hem en massa prylar till bröllopsdagen!! :D:D Längtar tills paketet kommer. hihi.

    Beställde hem
    Bröllopsbubblor
    Lite sidenband
    Ettikettark
    PussKlockor
    Placeringskorten
    Självhäftande ettikettark till vinflaskor vi ska ge bort
    Askar till gästerna

    :D

  • Aurelia82

    Använd hela budgeten och åk till Antigua i Västindien och gift er =)
    St James Club e ett all-inclusive hotell som blivit framröstat som bästa bröllopställe 2 år i rad. Va där i dec 2009, helt fantastiskt =)=)

  • augusti2012

    Till godisbordet fyndade jag en canvasduk på Hem och Hobby i skövde för 4 kr. Hade röd färg hemma. Skrev ut bokstäverna i Word och målade dem med guldfärg jag hade hemma till annat bröllopspyssel. Sen limmade jag bara på dem.
    Kommer eventuellt köpa lack till annat. Så då lackar jag kanske denna med. 
    Annars är jag riktigt nöjd. Summa: under 10 kr. 


  • augusti2012

    För ett tag sen köpte jag 12 stycken trähjärtan för 5 kr styck. Lite färg på biltema. Sammanlagda summan för 12 stycken blev då 85 kr. Jag är så nöjd. :) 
    Före: 



    Efter: 
  • Sara1291
    Hanna05 skrev 2011-09-20 17:18:20 följande:
    Lite bilder! :) Och jag vill gärna att fler lägger ut bilder, det är så roligt med bilder! :D:D


    åh det är precis sånt här jag vill göra till vårt bröllop! :)

    har hur många som helst hemma i hyllan som jag sparar.

    har tyvärr haft lite svårt att lägga upp bilder i o m att man inte kan lägga in bilder från telefonen och det är mest där jag är inne på BT.. Har massor av bilder som jag måste lägga upp så fort datorn hemma är igång igen :)
Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)