• Sara1291

    Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)

    Hejsan alla bröllopsgalna planerare Den här tråden har jag tänkt mig ska vara avsedd för att skriva hur vi som inte äger en förmögenhet finansierar våra bröllop. Tankar, tips och idéer på mest ekonomiska möjligheter o lösningar är jättevälkommet Jag själv är 20 år och student på heltid, försöker extrajobba när ngt dyker upp. Min blivande jobbar heltid men har tyvärr ingen mångmiljonärs lön (än ;-p) Så vi sparar så gott vi kan för att totalt lägga ca 30 till 35 000 kr på vårt bröllop allt som allt. Ni som har erfarenhet av låg budget bröllop får gärna dela med sig av tips upplevelser osv. Min tanke är att göra så mkt som möjligt själv. Om ni har bilder på kreativa ideer får ni hemskt gärna lägga upp. Låt oss hjälpas åt för att göra vår stora dag så underbar som möjligt utan att behöva spendera stora summor

  • Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)
  • Sia

    Vill bara tipsa er som vill sy om kökshanddukar till servetter och inte vill köpa IKEAs billiga pga den röda randen att den går att sprätta bort väldigt lätt. Blir nästan som en liten spetskant där den röda tråden suttit. Så gör jag till vårt bröllop nämligen! Tänkte först klippa bort randen, men då blir servetterna väldigt små, så sprätta är att rekommendera! :)

  • augusti2012

    Har beställt 12 stycken servettringar ifrån ebay för 69 kr. tänkte göra men min trotsiga son tar så mycket energi. så jag kommer unna mig att köpa servettringarna. gör så mycket annat själv.
    har köpt hem 12 för att se hur dem är.




    Köpte även 10 stycken candle lantern att ha längs grusgången på kvällen.
    8,99 dollar. 


  • teddy

    En fråga... om det nu skulle blåsa väldigt mycket... hur går de då me de där lyktorna i papper? 

  • hjgs
    teddy skrev 2012-03-06 18:39:37 följande:
    En fråga... om det nu skulle blåsa väldigt mycket... hur går de då me de där lyktorna i papper?
    kan man inte lägga lite grus eller nån sten i påsen så att den står stadigare?
  • augusti2012

    får ju ha nånting i
    funderade på att ha barnmatburkar och sand ifrån stranden :) 
    Och skulle det regna struntar jag i dem..
     

  • Virriga Virre


    Köpte 5 m tyg på Jysk för 125 kr ,har syt 4 flugor till mina näbbar,hjärtkudde där våra ringar ska ligga,samt så ska jag försöka "HINNA" sy 50 servett ringar
  • syringa

    Tips på prisvärda butiker med brudklänningar i Uppsala med omnejd?

  • M o J 2012

    Jag var på "provskor" i Göteborg i går och såg att de hade b la. några vita skor där. Så om någon har vägarna förbi där samt stl.37-37½ och tur kan man fynda skor till bra pris (tror herr skorna är runt stl. 41-42). Tror det är nu på fredag som de även tar fram barnskorna (i varierande storlekar)

  • Charlie13

    Fick hem väst, kravatt, tre slipsar och fyra näsdukar från www.mytuxedo.co.uk och de var HUR FINA SOM HELST!! riktigt billigt också! Värt att kolla där :)

  • DiamondLinda
    HannaLinneaA skrev 2012-02-27 23:09:32 följande:

    På tal om lurad, är det någon av er som känner till billigbrudklänning.se? Känner mej osäker om jag vågar skicka efter och vill ju inte bli lurad... har hittat en alldeles underbar klänning där men piset känns för bra för att vara sant, någon som erfar denna sida sedan tidigare elelr har hört nått om den??


     


    Tacksam för svar och hjälp!! //Hanna


    Nu kanske du redan hunnit beställa! Jag bara hittade ditt onlägg och tänkte att jag svarar! Jag har köpt min klänning i butik, och ägaren där berättade att många brudar kommit dit gråtandes för att klänningar de beställt på nätet inte passat! Nu vet jag inte var du bor, men jag har köpt min klänning på Cinderella i Piteå. Underbar ägare, och riktigt bra priser där!
    Kram Linda
Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)