• Sara1291

    Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)

    Hejsan alla bröllopsgalna planerare Den här tråden har jag tänkt mig ska vara avsedd för att skriva hur vi som inte äger en förmögenhet finansierar våra bröllop. Tankar, tips och idéer på mest ekonomiska möjligheter o lösningar är jättevälkommet Jag själv är 20 år och student på heltid, försöker extrajobba när ngt dyker upp. Min blivande jobbar heltid men har tyvärr ingen mångmiljonärs lön (än ;-p) Så vi sparar så gott vi kan för att totalt lägga ca 30 till 35 000 kr på vårt bröllop allt som allt. Ni som har erfarenhet av låg budget bröllop får gärna dela med sig av tips upplevelser osv. Min tanke är att göra så mkt som möjligt själv. Om ni har bilder på kreativa ideer får ni hemskt gärna lägga upp. Låt oss hjälpas åt för att göra vår stora dag så underbar som möjligt utan att behöva spendera stora summor

  • Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)
  • Ekna

    Hsmamma klänningen var jätte fin och de kan bli jätte snyggt med den maskerade midjan :)

  • hsmamma

    Jag vill ha den . Gifter oss inte förrän 2013, hoppas den finns kvar

  • Styrka

    Beställ den nu, ha den hemma i garderoben tills det är dags? Då känns det dessutom som att en stor post i bröllopsbudgeten kan strykas, eftersom ni redan köpt klänningen!
    risken är ju att du hittar någon du gillar ÄNNU MER, men i så fall kan du ju sälja klänningen... Lycka till!

  • Ekna

    Jag håller med ovan. Jag gifter mig heller inte fråns 2013 men jag köpte min förra veckan och nu hänger den hemma hos min mamma :) och jag ångrar inte de beslutet en minut utan känner att jag gjorde helt rätt i att jag redan köpt den :)

  • drömmer

    Jag gifter mig inte heller förrän 2013 men planerar också att köpa brudklänningen snart. Det är mitt sätt att få ner kostnaderna. Att jaga billigt på ex rea redan nu och sprida kostnaderna .


    hsmamma, vill du ha den. KÖP DEN!! .

  • Ekna

    de var lite därför jag köpte min =) För att den var på rean =) Men du måste ju ha en vikt du sagt att du vill ha. Ska du gå ner 10 eller 20kg så välj klänning efter de. JAg har sagt att jag ska gå ner 5kg till nästa år och då kommer min klänning sitta perfekt =) Så kör på de =)

    www.urenbrudssynvinkel.bloggplatsen.se

  • hsmamma

    Sambon stoppar mig lite, han tror jag kommer ändra mig ang klänningen...

Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)