• goann

    Någon som vill dela med sig av sitt tal till brudgummen?

    Jag funderar på att hålla tal under middagen till min man, men jag vet inte vad man ska säga... kommer på massa pluttinuttiga saker men det kanske inte är jätteskoj

    Vill någon dela med sig av sina tal här? så andra kan få tips!

  • Svar på tråden Någon som vill dela med sig av sitt tal till brudgummen?
  • Aylas

    Tyckte det var sjukt länge sedan jag var inne, men det var det kanske inte.  En månad sedan ganska exakt var det jag höll talet
    Nu finns talet på mail

  • malin martin
    Hanna05 skrev 2011-09-10 16:11:53 följande:
    Jag kommer sätta ihop ett bildspel med massa bilder på oss tillsammans med lite text och sång som jag kommer visa upp under festen :)
    samma sak har jag tänkt göra....bilder från viktiga punkter i våra liv tillsammans. Sen kommer jag även överräcka en present till min blivande som har en mycket personlig innebörd oss emellan....något vi skojat om sedan vi träffades.
  • Hidalgo

    Hej tjejer!
    Jag läste ett tal för min man under middagen som han uppskattade väldigt mycket. Jag har redan mailat de som lagt ut sin mailadress.

    TS: Be någon av de andra maila dig, för jag är inte inne här så mkt längre

    Alla är vi olika, jag tvekade in i det sista att hålla ett tal, men kände att jag gjort rätt när jag såg tårarna falla på min man.

  • queenelin

    Jag har ingen sångröst, men det har min vän, hon ska få sjunga en sång som jag gjort om texten på. Blott en dag är melodin, en sång som vi ofta skojar om, jag älskar den, min m2b gillar den inte men han har lärt sig den på gitarr bara för att göra mig glad. Den kommer att sjunga under middagen, jag kommer att presentera den och min kompis som sagt sjunga den. Texten: Varje dag, ett ögonblick i sänder Vill jag dela livet här med dig All den trygghet som du mig sänder Är det frö där varan kärlek gror Varje dag med dig är värd att minnas Varje stund med dig är värdefull Vid din sida står jag hela livet Detta löfte ger jag dig Texten säger precis vad jag känner för honom. Den trygghet som han ger mig är så oerhört viktig för mig, det är något jag inte haft tidigare.

  • Jolin
    queenelin skrev 2011-09-22 17:16:00 följande:
    Meh, vart tog alla mina sidbrytningar vägen???
    Det gör inget att de försvann ;)  texten var jättefin och så himla mitt i prick!
Svar på tråden Någon som vill dela med sig av sitt tal till brudgummen?