• Vigsel Paris- Tips hår/makeup/restaurang/hotell?

  Tor 17 nov 2011 15:44 Läst 11007 gånger Totalt 19 svar
  Visar endast inlägg av Voila - Visa alla inlägg
 • Tor 17 nov 2011 15:44 #3

  Jag har en kompis som gifte sig i Paris och hon var också i kontakt med de fotograferna som svenska kyrkan rekommenderar. En är norsk och en är finsk. Den norska tjejen har ganska mycket dyrare priser än andra fotografer, utan att hennes foton egentligen är speciellt mycket finare. Den make up artisten hon rekommenderar är en fransk tjej som jobbar mycket  på TV-inspelningar och det är tydligen svårt för henne att veta om hon är ledig ett visst datum lång tid i förväg eller inte.

  Min kompis bestämde sig i alla fall för att gå vidare med ParisBröllop, deras fotograf kostade 550 euros (inkl. rättigheterna till alla foton) och de blev helt fantastiska:   Hon var väldigt nöjd med wedding plannern också! (de jobbar tydligen mest med frisörer/make up artister från UK, hon kände sig inte riktigt bekväm med att bli sminkad av en fransyska...)

 • Fre 18 nov 2011 16:27 #5

  Kul att du gillar bilderna, jag tycker också att de blev väldigt fina. Jag ska kolla med min kompis, jag vet bara att hon bokade genom Parisbröllop. Jag återkommmer! 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll