• 120530

    Utmaning! Sockerfri månad, är du med?

    Jag är också på! Skall dock på fika hos min bror på söndag, så jag får kanske baka mat-muffins att ha med att bjuda på tills dess! Bra initiativ! 

  • 120530
    Red skrev 2011-08-31 12:52:00 följande:
    Jag är också på! Skall dock på fika hos min bror på söndag, så jag får kanske baka mat-muffins att ha med att bjuda på tills dess! Bra initiativ! 
    ...sa hon och år prinsesstårta på fikan på jobbet Skäms Tur att vi börjar imorogn haha!
  • 120530

    Inget socker här än så länge Glad 

    På tal om beroende så har jag sedan semesten faktiskt slutat med kaffe. Tidigare har jag bara druckit kaffe om vi tagit en fika på stan, om vi varit bortbjudna eller haft vänner på middag/fika som druckit kaffe. Då tycker jag att det är gott och mysigt att smutta på något varmt. Jag har alltså druckit det en eller två gånger i månaden.

    På semestern började jag och sambon dricka allt mer kaffe. När det plötsligt inte var bråttom vid frukostbordet satt vi kvar och pratade och drack en kopp. När vi åkte på utflyckter och packade matsäck tog vi med en termos. När jag sedan började jobba och kom tillbaka i de vanliga rutinerna hade jag en molnande huvudvärk de första 2-3 dagarna. Jag är nästan säker på att det var för att jag plötsligt inte drack kaffe längre!

    Jag vill inte vara beroende av något! Min mamma går inte att kommunicera med innan hon fått sitt kaffe och där vill jag inte hamna. Så nu har det varit noll koppar sedan förra söndagen!

  • 120530
    förlovadflicka skrev 2011-09-01 09:46:42 följande:
    Mm, fast jag väger 58, så jag mår inte precis dåligt om jag äter något onyttigt ibland... ;) Därför är det extra svårt att inte äta, för jag har vägt samma sedan jag var tretton eller nåt, och för ett par år sedan åt jag snabbmat kanske två gånger i veckan, vitt bröd, godis varje dag och läsk flera gånger i veckan och det märktes inte det minsta :P
    Fast kroppen mår ju dåligt av dåliga matvanor även om man inte väger mycket!
  • 120530
    gbg2012 skrev 2011-09-01 10:58:57 följande:
    Tillägg:Vin kommer jag dock dricka. =)
    Jag med! Där drar jag gränsen Flört 
  • 120530

    Idag kommer kanske inte gå så bra för mig.. Till lunch skall jag äta fläskpannkaka och till det måste man ju ha lingon! Nu har jag faktiskt rårörda lingon och inte sylt men det är ju söt ändå.

    Ikväll skall sambon laga tre-rätters till mig Hjärta och blir det en söt efterrätt kan jag inte med att tacka nej.

  • 120530
    Pinkgrape skrev 2011-09-02 15:42:25 följande:
    Det är ju trots allt helg nu ;P
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Neeej, du måste vara stark trots att det är helg Glad Fast varma mackor med skicka och annanas kan jag inte tycka är någon synd..
  • 120530

    Igår gick inte bra för mig som väntat, jag tittade å film med mamma och åt ett fjärdedels pringle-rör ... Ny vecka nya tag iaf!

  • 120530

    Kände mig lite deppig igår kväll och gjorde mig en kopp kaffe latte för att mysa med något varmt i läsfotöljen. Big mistake! Har inte druckit kaffe på två veckor och det blev helt omöjligt att somna. Har aldrig märkt av det tidigare! Somnade inte förrens 02.30 vilket inte är så kul när jag går upp 05.45 för att göra mig iordning för jobbet Rynkar på näsan Så nu är jag helt slut..
    Inget mer kaffe för mig!

  • 120530
    Pinkgrape skrev 2011-09-08 08:31:31 följande:
    Det blev ingen tårta igår, dock så blev det både godis och chips :/ Jag är inte stolt över det, men jag kunde inte låta bli. Min man hade köpt hem det och det bara stod där och ropade på mig.

    Vi har försökt bli gravida med barn nr.2 i ca 4år. Det går inte. Igår fick jag reda på att ytterligare en bekant väntar barn nr.2. Nu har i stort alla vi känner som fått barn samtidigt eller efter oss fått barn nr.2 eller nr.3 och någon är redan inne på barn nr.4. Jag vet att jag inte ska tänka så, men jag kan inte låta bli att bli ledsen och avundsjuk. Fick dessutom reda på att ett par god vänner till oss väntar sitt första barn, men det blev jag bara glad för faktiskt :) De förtjänar verkligen att bli föräldrar och de kommer bli fantastiska föräldrar.

    Allt detta gjorde ju dock att jag och mannen hamnade i ytterligare en bebisdiskussion. Vi hade före bröllopet pratat länge och väl om detta och jag förklarade att jag kommer vilja ha fler barn och att om han verkligen inte ville det och aldrig kommer vilja, så borde vi inte gifta oss, för då kommer det ändå bli något som ligger och gnager mellan oss osv. Igår kläcker han då ur sig att han inte vill ha fler barn, någonsin. Han skulle inte tycka att det var roligt, han skulle inte orka med det och ja.. jag vet inte allt vad det var. Jag känner mig bara så trött och less och ledsen...
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Uach, låter jobbigt! Har ni gått till någon under de fyra åren ni försökt? Så ni vet anledningen till varför det inte vill sig?
  • 120530

    Jag har en prick, chips hos mamma förra helgen.. I imorogn lär det bli en till då vi skall på bröllop, måste ju smaka på tårtan Tungan ute

  • 120530

    Gaaah, prick redan igår! Blev bjuden på fika på stan av mb2. Björnbärspaj med vaniljsås.. 

  • 120530

    Prick på mig igen, börjar likna en leopard Flört Åt efterrätt och tårta på bröllop igår!

  • 120530

    Ny vecka nya tag! Nu är det skärpning som gäller för min del!

Svar på tråden Utmaning! Sockerfri månad, är du med?