Inlägg från: Nikkita |Visa alla inlägg
  • Nikkita

    Smekmånad i Florida - tips önskas!

    Oj finns ju massor i Florida Glad vad vill ni göra, vad har ni för intressen? Äventyr, slappa, shoppa, sola/bada osv... Finns ju såå mkt kul men beror helt på hur ni är som personer Flört

  • Nikkita

    Universial studios, adventure island & sea world är ju otroligt om man tycker om nöjesparker. (De finns i Orlando). Det finns ett MEGA stort köpcentra som heter "sawgrass mills" i Fort lauderdale, går inte at beskriva hur stort det är! Ni har Miami där man kan åka ut på alligator safari, ligga på ständer & svira på nattklubbar, därifrån kan man även köra över till Key West & gå på Hemingway muséet. 

    Bara några av alla saker det finns att göra, har själv varit i Florida 3 ggr & älskar det!!!
     

  • Nikkita

    Vill ni simma med delfiner rekommenderar jag "Discovery Cove" i Orlando. Det är ett ställe inbyggt som en helt annan ö... Med bla stränder, sötvattens lagun, saltvattens laguner (där man kan snorkla med rockor & andra fiskar). Sen har de stora bassänger som är som riktigt hav där man får simma med delfiner! Man köper ett dags-pass dit & då ingår mat & luncher hela dagen! 
    Helt fantastiskt underbart Skrattande 

  • Nikkita
    Moon River skrev 2011-08-28 23:04:26 följande:
    Tack för alla tips! Vi har nu bestämt oss för att sikta in oss på Orlando, ha en hyrbil och åka runt lite.
    Det blir en aktiv smekmånad
    OOOhh va kul  Glad För en aktiv smekmånad i Orlando kan jag även rekommendera Skyventure. Det är typ en simulator där man "hoppar fallskärm" utan att hoppa... Man är i en stor trumma där det är en gigantisk fläkt under en, när man lägger sig över fläkten så svävar/flyger man i trumman Skrattande Super häftigt!!! Ganska dyrt för några få minuter men såå värt det Flört
  • Nikkita
    2011 skrev 2011-08-30 10:35:28 följande:
    Slutet på mars och april är vädret oftast riktigt trevligt i Orlando. Det är inte vinter längre och sommarens tryckande värme och fuktighet har inte hunnit komma ännu. Det borde bli ca 25-28 grader som varmast under dagarna beroende på när ni åker.
    Håller med dig mars/april eller aug/sept är absolut bästa tiden att åka dit Glad I jun/juli är det dessutom riktigt mkt turister, då det är semester månader överallt... Så undvik gärna de månaderna!
Svar på tråden Smekmånad i Florida - tips önskas!