• drumel­z
    Äldre 23 Aug 10:11
    86971 visningar
    632 svar
    632
    86971

    Fler som gifter sig i maj 2012?

    Jag gifter mig den 19 maj 2012 i Östra Karups kyrka, strax utanför Båstad. Har precis kommit igång med planeringen och undrar hur det går för andra majbrudar.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-25 20:44
    FruJ83 5 maj, Värmland
    Guffi, 5 maj, Växjö
    Zandi, 5 maj, Göteborg
    Tinzi 12 Maj Rävlanda
    Khiraliii 12 maj
    Egalia, 12 maj, Stockholm
    DollyP 19 Maj, Nybro
    Watermelon 19 maj
    Drumelz 19 maj, Båstad
    Emilie o Jonas 19 maj, Enköping
    Havsglimt 19 maj, Österlen
    Mcony 26 maj Göteborg
    Jazzily 26 maj Bromma

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-11-06 15:52
    Jonke 12 maj
    Karin Vackmyr 5 maj, Jönköping

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-12-12 19:11
    specccial 5 maj utanför Jönköping
    smultron 74 7 maj Las Vegas
    070831 12 maj
    MrsSilfverblad2b 12 maj Särö
    Lena Sander 12 maj
    Lilla smulan 19 maj utanför Eslöv
    Sessan67 25 maj Sigtuna
    Fästmö 26 maj utanför Linköping
    JochH2012 26 maj
    kaju 26 maj
    Anneli256 26 maj Kropps Kyrka, Helsingborg

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-22 19:57
    Hemajo13 5 maj
    Sofie e 19 maj Utanför Hudviksvall
    Minitoker 19 maj
    IhjärtaJ 19 maj
    Strawberry 19 maj Kungsängen
    Juliaalexandra 26 maj
    Endlesslove85 26 maj Mariefred
    Syrinx 26 maj utanför Vadstena

  • Svar på tråden Fler som gifter sig i maj 2012?
  • 070831
    Äldre 6 May 22:19
    nrkpgbrud skrev 2012-04-23 21:09:33 följande:
    Det gör vi med. Vi kände att det var bättre eftersom vi gillar att ha koll på läget men vi börjar hemma hos oss och sen går tjejerna åt ett håll och killarna åt ett annat. Vi ska b.l.a. ha frågesport med 1 x 2 frågor om oss ;) 
    Låter ju jätte kul.. vi fick ställa in det på utmaningarnas hus då min vän lisa inte kunde .. pga nationella prov och slutkurser.. men vi grillade och spelade kubb vid havet istället :D  så nu är det bara 6 dagar kvar.. nu e det bara träna på valsen
  • Fästmö­n
    Äldre 7 May 09:11

    Vad roligt med alla hippor =) Jag hippades i lördags! Blev väckt kl 09.00 av kompisar och fick utföra uppdrag och köra gokart. Det var otroligt kul! Det är så skönt att kunna släppa bröllopsstressen en stund och bara vara med sina bästa vänner!

    MEN! Allt är inte så bra... jag har fått munsår.... Gah! Skrikandes Vad gör jag? Jag hade tänkt att sola innan bröllopet för att få lite färg men det kanske inte är så bra att göra det nu. Eller är det bra? Någon som har något bra tips? 

  • minito­ker
    Äldre 7 May 10:40

    Jag hade också möhippa i lördags =) Var en riktigt rolig dag med ridning, spa och bowling samt massa god mat. Var precis lagom mycket att göra. De kom och hämtade mig redan kl 7 på morgonen. Jag trodde inte det skulle bli denna helgen då min blivnade skulle bli hämtar kl 8 så jag var förberedd på allt jag skulle syssla med under dagen. Blivande var också helt oförberedd då han visste att jag skulle bli hämtad och även han hade planerat saker att göra under dagen, som att måla fönster... Han fick en mycket bättre dag än så =)

    Även jag har råkat ut för tråkigheter inför bröllopet :( Har fått fullt av utslag på båda händerna, armbågarna, knäna och fötterna. Var hos hudspecialist idag och de lär inte hinna försvinna till bröllopet. Dessutom tog de biopsi på ena handen (tack och lov höger hand) så jag lär gå med sår där på bröllopet.

    "Fästmön" hoppas ditt munsår hinner försvinna innan bröllopet!! Tyvärr kan jag inte svara på om solning är bra eller dåligt. Det enda jag vet är att det finns små plåster man kan sätta på som döljer det lite samtidigt som de får munsåren att läka snabbare.

  • Guffi
    Äldre 7 May 22:03

    Nu har vi äntligen landat efter en helt underbar lördag! Har bara fått två bilder än så länge så jag får lägga upp fler efter hand :)



  • Tinzi
    Äldre 7 May 22:16
    Guffi skrev 2012-05-07 22:03:33 följande:
    Nu har vi äntligen landat efter en helt underbar lördag! Har bara fått två bilder än så länge så jag får lägga upp fler efter hand :)



    åh vad fint! Hoppas dagen var som ni önskade! Kram!
  • Guffi
    Äldre 8 May 22:08

    Tack Tinzi, det var den! Kram!

    Ett tips till er alla som har er stora dag framför er - delegera så mycket ni bara kan! Både dagen/dagarna innan och under själva bröllopsdagen. Jag hade flera som hjälpte mig och det var sååå skönt att bara kunna fokusera på mitt!
    Låter kanske lite ego, men hela dagen är en anspänning så det är skönt att kunna koppla av en stund emellanåt.

  • Strawb­erry
    Äldre 8 May 23:30

    Vad spännande med möhippor, svensexor och bröllop!! Grattis alla och hoppas ni haft det riktigt bra!

    I lördags var det full fart här med, både möhippa och svensexa. Misstänkte båda att det var dags men ingen av oss var ju helt säkra eller visste när och vad som skulle ske. Jag trodde de skulle ta mig innan eller efter att de hämtade killen (jag skulle enligt uppdrag få iväg honom till tåget klockan 10.00) så när det ringde på dörren klockan åtta och vi båda låg och sov kände jag mig lätt stressad. :P Skapande av snygga möhippe tröjor, champange och jordgubbar och en stor brunch med pannkakor, bacon, scrambled egg osv var en perfekt start på en fantastisk möhippa. Resten av dagen gick i spank stil med en rolig salsa kurs, stor tapasmiddag hemma hos en av tjejerna med förberedda lekar som exempelvis en frågesport om vad min blivande hade svarat på massa frågor om sig själv, mig och vårt förhållande. Självklart var det sangria till. Kvällen avslutades med att vi klädde upp oss och gick ut på en salsaklubb som hade öppning och utöver våra tappra försök att dansa salsa själva så var det även en liten show med riktigt duktiga dansare. Vi var bara fem stycken men dagen var perfekt och precis lagom lugn och strukturerad. Avslutades med att vi mötte upp killarna och tog tåget hem redan vid klockan ett men det rätt skönt att få koma hem i vettig tid och hinna snacka lite om dagen innan vi slocknade.

    Killens svensexa var lite mer fartfylld kan man ju säga, de var åtta stycken grabbar men de var knappt någon som kände någon av de andra innan och han som planerade är inte direkt känd för att ha koll eller vara duktig på att planera och strukturera saker, det är ofta hans sätt eller inte alls som gäller, så jag var klart orolig innan. Men jag fick hem en riktigt glad men trött sambo. Hans svensexa bestod av thaiboxning för alla och sen en match för honom där han åkte på ordentligt med stryk av en världsmästare. De körde sedan fäktning, först träning och sen en turnering för alla. Kvällen avslutades sedan med middag och dricka på sportsbar och sen bowling. Majoriteten av killarna gick sedan till gamla stan och drack mjöd på någon vikingabar.

    Jag hade en prinsesskorna och möhippeband men ingen av oss tvingades göra pinsamma uppdrag eller bli utskämda på annat sätt och dagarna kändes helt rätt förr oss. En riktig mysdag med närmsta vännerna för mig och en sportig grabbdag för min blivande.

    Sorry att det blev så långt... ;)

  • Strawb­erry
    Äldre 8 May 23:41

    Oj vad med stavfel och liknande det blev. Jag borde kanske ha läst igenom innan jag postade.. men men, hoppas ni orkade läsa i alla fall. =)

  • Tinzi
    Äldre 9 May 00:13
    Strawberry skrev 2012-05-08 23:41:00 följande:

    Oj vad med stavfel och liknande det blev. Jag borde kanske ha läst igenom innan jag postade.. men men, hoppas ni orkade läsa i alla fall. =)


    Låter som en toppenhippa! Önskar att min varit sån ;)

    Nu är det inte många dagar kvar för oss, gifter oss på Lördag nu och i morgon skall all mat handlas, det skall tokstädas hemma då vi får långväga gäster som skall bo här, torsdag sminkt och hår test av syrran (hon är utbildad) Det skall läggas en massa pengar i olika kuvert och så skall man nojja sig över att man kanske glömt något/någon ;) (har redan kollat listan på gäster och räknat 2 ggr nu ikväll)

    Sen hämta lastbild på blivandes jobb, den skall fyllas ,med pynt och drickbart och köras till lokalen fredag morgon kl. 07.00, sen lämna barnen, och sen nagelsalongen tills 21 på kvällen, så antar att jag kommer att STUPA i säng kl. 22:00 på fredag ;)

    OM bara min stukade fot blev bättre så skulle allt kännas mkt bättre, inte kul att gå i finskor med ond fot, har inga andra och har jag klackarna så blir klänningen alldeles för lång.. sen hoppas vi på fint väder också då vi gifter oss utomhus :)

    vad har ni andra kvar? nån mer som gifter sig 12:e ?
  • Tinzi
    Äldre 9 May 00:15
    Guffi skrev 2012-05-08 22:08:04 följande:
    Tack Tinzi, det var den! Kram!

    Ett tips till er alla som har er stora dag framför er - delegera så mycket ni bara kan! Både dagen/dagarna innan och under själva bröllopsdagen. Jag hade flera som hjälpte mig och det var sååå skönt att bara kunna fokusera på mitt!
    Låter kanske lite ego, men hela dagen är en anspänning så det är skönt att kunna koppla av en stund emellanåt.
    skönt att höra!

    Jo så har vi gjort, jag har faktiskt skrivit lappar till mina tärnor mm som skall ha ansvar över ngt så att de inte glömmer :) ca 5-7 saker var, vissa super enkla andr alite jobbigare ;) Hon som skall kuta rut i skogen och dra ner alla tipslapparna är väl kanske inte så glad, får ta m. sig sin kille antar jag :)
Svar på tråden Fler som gifter sig i maj 2012?