Inlägg från: emelie och Jonas |Visa alla inlägg
  • emelie och Jonas

    Fler som gifter sig i maj 2012?

    Lite, trist för då försvinner ju allt i denna,
    Kan man inte höra av sig till bröllopstorget eller något?

    Är det fler med samma problem eller fungerar det för er andra?

  • emelie och Jonas

    Min fungerade oxå nu så håller oss till denna tycker jag! ja det där med kort presentation tänkte jag oxå börja med för ett tag sen men har inte blivit så...just nu ligger fokus på klänning och inbjudningskort..det är längst upp på min 'to do' lista!

  • emelie och Jonas

    Vi har vår vigsel mellan 14-15 så räknar med att vara i lokalen runt 16-16:30 ('fter krama utanför kyrkan och ev fotografering och transpot) såMiddag blir kanske mellan 17-19 sen lite lekar och så kaffe å tårta vid 20:30 så första dansen blir runt 21, så blir inte kaffet för sent och man hinner parta lite och komma till htl inte alltför sent...vet att de kan dra ut på tiden..har hört vissa där tårtan har serverats närmare 23 för att middagen blev långdragen...man vet ju aldrig med tal och ev lekar... så ser vår tidsplan ut iaf!

  • emelie och Jonas

    Jag har sysselsatt mig med provningar av olika modeller av brudklänningar, och det är ju så himla svårt att bestämma sig, alla är ju så himla fina!:)
    Just nu är detta favoriten!
    Vad tycker ni?
    Ord. pris va 8500kr, nu 3300kr! :)
    (planen var egentligen att beställa från Kina, men blir nog inte så...)



  • emelie och Jonas

    Det fick bli den klänningen! kändes rätt från början så ska tillbaka i feb och nåla den så den blir uppsydd så den passar mig! 2ills dess är det skor och underkläder som ska fixas. ska faktiskt prova ett par skor som en i min stad vill sälja,helt oanvända och fina på bild iaf! Blir kanske ett till kap! annars så är det väl inbjudningarna som ska fixas snart,allt material ligger hemma,väntar bara på att toastmastern ska ge besked...

  • emelie och Jonas



    Hej allihop.
    Äntligen har tillverkningen av inbjudningskorten påbörjats, 15 st klara så 10 till ska göras, måste bara köpa lite mer papper :)
    Är nöjd med resultatet iaf, så det känns bra!

  • emelie och Jonas

    Imorse postade jag alla inbjudningskort! Ska bli så soännande å se hur alla som int evet kommer reagera kommer väl bli nerringd imorgon av alla som vill gratta eller som blivit överaskade och glada! Känns lite trist om nu ingen skulle ringa,haha! +nbjudningarna har varit ett projekt. Så nu när de är postade...vad ska man ta tag i då?

  • emelie och Jonas

    Har jag faktiskt inte tänkt på...men e ju inte så lång tid man har ute så tror jag får stå ut den tiden isf man har väl så tajt klänning med massa snygga dra in magengrejer under så kanske håller sig varm ändå?

  • emelie och Jonas

    Jag funderar oxå på det här med transport... jag planerar de mesta själv men toastmaster får hitta på överraskningar sen inom min tidsram för middagen typ . Inbjudningarena fick jag hjälp av tärnorna med festgäftet gör jag nog till största delen själv. men vi skrev ner vilka punkter/saker vi helst ville att tärnor/marshalkar/2oastmaster/svärföräldrar osv gjorde tec inbjudningar,@ynta lokal,städa osv. då kunde de se vad vi ville innan de tackade ja! (lart du kan fråga din toastmaster,de kanske tycker de är roligt att hjälpa till

Svar på tråden Fler som gifter sig i maj 2012?