• queenelin

    Problem med hans syster!!

    Men oj, vilket osunt förhållande den systern verkar vilja ha till sin bror! Och vilken idiotisk sak att klanka ner på, att du är "oäkting", big deal!

    Jag brukar alltid säga att man ska gå ur fighten med flaggan i topp, d.v.s., gör ingenting som hon kan vända tillbaka mot dig, var bara korrekt, artig och neutral, säg ingenting, gör ingenting som gör att hon får en legitim anledning att inte tycka om dig. Självklart kan du säga ifrån om hon går åt dig personligt och du blir ledsen, men säg då "Jag blir ledsen när du säger så" Istället för att bli förbannad och ge något syrlig kommentar tillbaka. Det kan vara svårt, men jag tror att man vinner på det. Om man aldrig ger den andra en egentlig orsak att hata en, då blir det hon som får stå som ett dumhuvud, både inför din blivande man och hans släkt.

    Jag glädjer mig åt att din man tar ditt parti och säger ifrån. Men mer kan ni nog tyvärr inte göra, om ni inte vill göra "slut" på riktigt med henne, och det innebär ju i sin tur en del svårigheter.

    Stort lycka till! Var stark!

Svar på tråden Problem med hans syster!!