• Aniara4

    Vem har rätt och vem har fel??

    Nej, det låter ju inte riktigt rättvist att han ska ägna så mycket tid åt sin hobby men inte ge dig samma möjlighet att göra något du mår bra av. Sen låter det ju märkligt att han spelar golf från 7 till 21 ibland, vilken golfrunda tar så lång tid? Är det dina eller era hundar?

    Men den stora frågan som jag ser det är inte vem som har rätt och vem som har fel i sak, utan det faktum att ni inte kan diskutera er fram till en lösning som båda kan leva med. Hade båda varit nöjda med uppdelningen skulle det ju inte vara något problem, men du är missnöjd med hur ni lever och får ingen respons för det - DET är ett problem! Att skriva till okända på ett internetforum och be dem avgöra er tvist verkar ju inte som det sundaste sättet att lösa era konflikter.

    Eftersom du är pensionär är det ju inte så svårt för dig att flytta om det skulle vara nödvändigt. Fundera allvarligt på om du vill leva i det här förhållandet. Inte pga den eller den sakfrågan, utan för att ni inte kan lösa sakfrågorna på ett ömsesidigt respektfullt sätt.

Svar på tråden Vem har rätt och vem har fel??