• Mimmie01

    Vem har rätt och vem har fel??

    Jag är en kvinna på 47 år med 3 vuxna barn som förlovade mig och blev sambo med en man lika gammal och jag flyttade 34 mil upp till honom.Han jobbar och jag är pensionär.Han spelar golf efter jobb kommer hem kl 21 och helger hela dagar och jag har 5 hundar då vi även har avel men till sällskap och han anser att jag skall vara hemma hela tiden och lägga min tid på dom men jag vill ha en hobby och komma ut.
    Jag har ridit och ägt hästar hela mitt liv men sålde den sista för 1 år sen men nu är suget tillbaka att få ta en häst på foder igen och det accepterar ej han här hemma för han vill att jag lägger all min tid på hundar.
    Jag mår så bra psykiskt o fysiskt när jag är i stallet och pysslar och rider.Men det blir ju varje dag minst 2 timmar och vi har grälat nu om detta då han säger att hundar skall ej vara ensamma och han kan vara iväg mellan 7-21 på helgen o spela golf men jag måste vara hemma.

    Jag blir så ledsen när jag vill så gärna ha en häst igen men han förbjkuder det  och just nu pratar vi ej med varandra för han skall ha sin vilja igenom.

    Så vem har rätt och vem har fel?Han säger att han skall ej behöva fråga mig om lov om något men när jag gör något som jag vill då skall vi diskutera detta innan han säger ja

    HJÄLP MIG?+

Svar på tråden Vem har rätt och vem har fel??