Inlägg från: Ebbelina |Visa alla inlägg
  • Ebbelina

    Pigmentfläckar...

    Hej,

    Jag har också pigmentfläckar. Jag gick till en hudspecialist och fick en brun rinnande "salva" som jag ska förbygga solandet med redan i februari. När jag väl är i solen har jag solskyddsfaktor 25. Min mustach kommer då aldrig tillbaka, om jag glömmer solskydd en gång är den tillbaka men den bleks av salvan lika fort igen. Däremot har jag pigmentförändringar i pannan också och dessa sitter där de sitter. Jag har kontaktat en hudläkare och jag ska dit på konsulation. De tror att dessa måste tas bort med "intensivt puls ljus" detta ska ta 1-5 behandlingar och varje sådan kostar 1400 kr dessa ska göras med 2-4 veckors mellanrum på ofärgadhud. Så det måste ju bli mitt i vintern.

  • Ebbelina

    Amberina, jag surfade på nätet och hittade en i Gamla stan. Jag ringde dit och de bad mig komma så att de fick titta på mig. Då föreslog de mig att jag skulle prova den där salvan.
    Nu har jag tagit kontakt med akademikliniken, dit ska jag nästa vecka på konsultion.
    Tyvärr så vet jag inte i huvudet vad salvan heter men jag återkommer med det
    Kolla gärna på akademiklinikenshemsida under "medicinsk hudvård"

    www.akademikliniken.se

  • Ebbelina

    Nu har jag kollat vad salvan heter:
    M.D Formulations Skin Bleach
    Jag köpte den på Svartmannagatan i Gamla Stan.

  • Ebbelina

    Biologiskt hudvårdscenter tel 08-24 05 40.
    Det ligger på Svartmannagatan 8 i Gamla stan. Tyvärr så var det ett tag sedan jag köpte den där salvan så jag kommer inte ihåg vad den kostar exakt men jag har förmig att det var runt 500 kr. Den är väldigt dryg och rinnig. Man behöver bara ett tunt lager som jag tar på morgon och kväll på vår och sommar. Hoppas att den fungerar för dig!
    Idag ska jag till Akademikliniken på konsulation...

Svar på tråden Pigmentfläckar...