Inlägg från: Radhuspinglan |Visa alla inlägg
  • Radhuspinglan

    Vinterbröllop 20 december 2003!

    Är fisk- och skaldjur verkligen vinterbröllop? Tänker mig sommar, men vad vet jag? ;P

  • Radhuspinglan
    might2be skrev 2016-01-28 23:26:32 följande:

    Haha, återupplivade du just en 13 år gammal tråd för att kritisera den? :)


    Åh, nej! Inte alls min mening att kritisera! Tänkte inte ens på att den var så gammal. Jag googlade "vinterbröllop meny" och fick fram denna tråd.

    Jag har planerat för sommarbröllop all along, men har börjat nysta lite i ett ev vinterbröllop. Eller vår. Eller höst. Haha!

    För mig känns varmrätten för vinterbröllop kött - vilt. Men jag skulle vilja få varmrökt lax att vara precis lika naturlig på ett vinterbröllop (då jag själv är pescetarian och inte äter något som kommer från landlevande djur).

    Kan man ha varmrökt lax på ett vinterbröllop?
  • Radhuspinglan
    might2be skrev 2016-01-29 14:55:32 följande:

    Misstänkte att det var så ;)

    Jag hade gärna ätit varmrökt lax. Det är ju jättegott! Fisk kan väl absolut gå hem till vintern, det är ändå en av de saker vi bygger upp julbordet på liksom... fördelen med fisk och skaldjur är ju att de är goda och fräscha året om, medan kött känns mer svårsmält på sommaren, enligt mig då. :)


    Tack för att du tog dig tid att svara! :) Fast nu har fröken velmaja började fundera seriöst på höstbröllop istället. Haha! Varför jag har tid att vela är för att lokalen är vår vilken dag som helst på året. Så det behövs ingen större tidsplanering på så vis.

    Kan man gifta sig fyra gånger på ett år tro? ;P
Svar på tråden Vinterbröllop 20 december 2003!