Inlägg från: SaraJohanna |Visa alla inlägg
  • SaraJohanna

    Umebrudar 2011/12

    Vi fick tag på en präst tillslut som verkar riktigt bra, tack för hjälpen

  • SaraJohanna
    Insanire skrev 2012-05-19 22:58:52 följande:
    Vilken präst blev det till slut, om man får fråga? =)

    Thomas Degerman blev det, han var den enda som kunde av de som vi hört positiva saker kring. Någon som har erfarenhet av honom?


     


     


  • SaraJohanna

    Hoppas det går bra för alla med planeringen. Jag sitter och funderar över det här med Favors. Ska ni ha det och i så fall vad ska ni ge era gäster? Vet att det är vanligt med godis, men vad väljer ni i så fall för godis?

  • SaraJohanna

    Jag och "hjsg" tänkte försöka styra upp en BT-fika igen någon gång framöver. Tänkte höra om det är fler som är intresserade nu när det börjar närma sig. Meddela i så fall gärna datum/tider som passar er så försöker vi få till ett lämpligt datum! :)


  • SaraJohanna

    Jag och Hjgs har bokat en fika söndagen den 24 juni 13.00. Är det många som inte kan då, kanske vi kan boka in fler träffar? :) Vi har inte bestämt var vi ska ses, men café Göteborg är ett förslag. Tänker att vi kanske träffas inne i stan och ser var vi hamnar? Ska i säga utanför Åhléns stora entré (den vid parfymerna)? Är det någon som vill ha telefonnummer eller så, skriv ett meddelande här eller på bloggen.


     


    Som sagt, jätteroligt om det blir fler träffar - nu börjar det nog närma sig för de allra flesta tror jag.


     


    För att svara på Nudax frågor så är jag 27 år, har inga barn och bor i Umeå. Har träffat Hjgs på fika en gång tidigare, via BT.


  • SaraJohanna
    Nudax skrev 2012-06-19 14:00:42 följande:

    Jag är som sagt på den 24:e! =) Har du möjlighet att inboxa ditt nummer till mig?


     


    Vad roligt, absolut jag fixar det! :)
  • SaraJohanna
    Anjesckan skrev 2012-06-19 19:56:23 följande:
    Jag är gärna på en fika på söndag! någon får gärna skicka sitt nr till mig så jag inte är helt lost :)
    Vad roligt, jag skickar mitt nummer också! :)
  • SaraJohanna

    Ja tack för i söndags tjejer, var fylld med inspiration då jag kom hem - så det blev massor gjort av bara farten!


     


    Jag är absolut på om det blir fler fikaträffar. Jätteroligt att höra andras tankar och idéer!


     


    Stort lycka till med prästen BlåAugustibröllop!


  • SaraJohanna
    Nudax skrev 2012-06-27 10:26:24 följande:
    Tack själv =) Hur gick det med "projektet" dagen efter att vi sågs? =)
    Det gick bra, men bervöst var det. Resultatet blev toppen! :)
  • SaraJohanna
    Nudax skrev 2012-07-11 22:21:01 följande:
    Vad roligt! Som sagt, det där kan ju även du ha som minne hela livet sen, och se tillbaka på när du är 80år och kanske lite mer rynkig? =)
    Haha, ja precis!
  • SaraJohanna

    Nu börjar det verkligen närma sig för oss - mindre än en vecka kvar! :) Tror att vi gjort det mesta klart, det viktigaste i alla fall. Så nu pysslar vi på lite, håller tummarna för bra väder och för att vi inte glömt något viktigt! :)


     


    Hur går det för er?


     


    Ni som ska vara på Fabriken, hur funkar det för er med allt - någon som stött på problem? Vi är lite oroliga över att det ska se väldigt stökigt ut pga renoveringen - någon som varit där och kikat nyligen?


  • SaraJohanna
    julibrudUmeå skrev 2012-07-19 13:08:13 följande:
    Vi var där för nån vecka sedan och då var de nästan klara med renoveringen såg det ut som. På utsidan där de har byggt en altan saknades panel på ungefär halva väggen men det hoppas jag att de har åtgärdat nu. Har ni varit där och kollat nåt? Har ni hyrt fredagen också?

    Jag tycker att Jösta har varit dålig på att svara på mail nu på slutet, har inte fått svar på alla mina frågor. Skulle ni ha buffe eller är det serverad middag?

    Anjesckan, vi har bett en kompis fixa layouten och hopsättandet av av fest- och vigselprogram så vi kommer få en färdig pdf-fil som vi själva skriver ut. Men innehållet har vi gjort själva och det är välkomsttext, meny, några få sånger/snapsvisor, tack till de som hjälpt oss, bordsplacering plus liten beskrivning av varje gäst och några roligheter som bröllopsbingo, frågor och svar om varandra osv.

    Helt sjukt vad tiden går nu. Har inte fattat att jag kan säga "nästa vecka" när folk frågar när vi ska gifta oss...
    Umeå 28/7 2012

     


    Vi hade vår bröllopsfest i lördags och då var inte panelen klar. Eva sa något om att virket blivit stulet och att de inte skulle få nytt förrän efter semestrarna. Så det var lite synd. Men vi hade en fantastisk dag i alla fall och jag tror faktiskt inte att någon tänkte så mycket på väggen. Ja vi hade hyrt fredagen också vilket jag är mycket glad att vi gjorde. Annars hade vi aldrig hunnit sätta upp allt pynt, duka mm.


     


    Ja Jösa har varit lite knepig att få tag på. När vi väl pratade med honom verkade han mest lite leds på oss, men han var hjälpsam och ordnade med allt i alla fall.


     


    Hoppas ni får en fantastisk dag på lördag, det hade vi! :)


  • SaraJohanna

    I lördags var det vår tur, nu är vi gifta och en mer perfekt dag kunde vi aldrig fått! Vi hade fint väder och jag har nog aldrig varken skarttat eller gråtit så mycket på en dag! :)


     


    Jag och en till tjej härifrån BT har pratat lite om alla saker vi nu samlat på oss och är intresserade av att bli av med... Vi klurar lite på att ha någon form av Bröllopsloppis i höst - är det någon annan som är sugen? Vi tänker att de flesta av oss som hängt här det senaste året nog hunnit gifta oss, medan det är en mängd nya brudar som börjar plandera bröllop sommaren 2013. Vad tror ni, är ni sugna på att bli av med alla vaser, karaffer, skor och hårprylar? I så fall kan ni väl skriva här eller på min blogg, så kan vi hålla kontakten och styra upp något efter sommaren! :)


Svar på tråden Umebrudar 2011/12