Inlägg från: BlackWIngedAngel |Visa alla inlägg
  • BlackWIngedAngel

    Besviken.....!

    Jag tycker att det finns en del i TS inlägg som skulle behöva utvecklas för att vi riktigt ska förstå vad det är h*n är besviken på.

    Jag tycker ex inte att det är helt orimligt att bli besviken över om ens föräldrar uppenbart favoriserar det ena syskonet framför det andra. Det går dock inte att uppfatta av TS inlägg om det är så eller om det är halvsyskonets mamma som förväntas vara mer generös. För det är ju en helt annan femma, så att säga. Det är ju dessutom inte särskilt vettigt att utgå ifrån att halvsyskonet kommer att favoriseras innan man vet att det är så, vilket TS verkar göra.

    Jag tycker heller inte att det är otacksamt att inte alltid vara nöjd med presenten man får. Vi har en stor släkt och ibland får man presenter av människor som inte känner en så väl. Jag kan då tycka att det är jobbigt att få presenter som jag inte riktigt har förmåga att uppskatta eftersom jag inte har någon användning för dem. För min del handlar det om att jag känner mig obekväm med själva överkonsumtionen.  Hade jag fått 6500kr i presentkort på något som jag inte sysslar med (TS önskade sig kanske inte spa-behandlingar) så hade jag känt mig osäker på vad jag skulle göra med presentkortet. Då hade det varit bättre om pengarna hade gått till hjälpverksamhet, kan jag tycka. Om TS däremot tycker om att åka på spa och det bara är beloppet som h*n anser tillräckligt högt, ja då tycker jag att det är otacksamt.
  • BlackWIngedAngel
    passionsblomman skrev 2011-08-15 10:14:50 följande:

    BlackWingedAngel, där sa du det mesta av det jag satt och tänkte!


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Så bra, för det brukar du ha gjort för mig, när jag sitter och läser många andra trådar! Glad
Svar på tråden Besviken.....!