• AnnaJacob

    Hobbyfotograf..pris??

    Jag har gett mig in i djungel av bröllopsfotografer, och tror att jag har hittat en som kan passa oss. Han är (som alla andra duktiga) ganska så dyr, så jag tänkte att vi skulle köpa hans mellanpaket. Det betyder att han kommer strax innan vigseln och sen är han med på starten av festen, ca 5 timmar.
    Sen hade jag tänkt att en som jag har pluggat ihop med, som är duktig hobbyfotograf till att ta bilder på mig under dagen när jag förbereder mig, och även är med på festen, efter att den riktiga fotografen gått hem.

    Detta kändes som en ok lösning. Men nu har vi börjat prata pris med hobbyfotografen, och där är vi inte helt överrens...

    Vad tycker ni är ett rimligt timpris för en hobbyfotograf?

    Alltså han tar fina bilder, men kanske inte wow, så därför vill vi ju också ha en proffsfotograf. Här är hans hemsida, så kan ni se hans bilder: 
    http://www.flickr.com/photos/nedimhusic/


     

  • Svar på tråden Hobbyfotograf..pris??
  • AnnaJacob
    Mariahove skrev 2011-08-12 16:21:44 följande:

    Kolla prislista på www.digitaliz.se han är hobby fotograf

    Om jag hade varit i ert ställe så hade jag nog kunnat tänka mig för foto innan och på festen 2000kr, av en kompis något mindre.


    Gud vad skoj att du rekomenderade honom, jag gick in på hemsidan och såg att han är från Åhus. Jag är nämligen uppväxt där! =)
    Är du också en Åhus tjej?
  • AnnaJacob

    Tack för alla era tips!
    Alltså vi ska ha en proffsfotograf som ska ta bilder på vigsel, poträttbilder samt fördrinken. Honom har vi redan hittat, vi ska ner på möte hos honom snart.
    Så det är avklarat! =)

    Men så vill jag gärna ha en som tar bilder på mig hela dagen samt stannar till sent på festen. Om vi skulle ha ett proffs till det, så skulle vi spränga vår budget. Jag har pluggat ihop med en som jobbar i en fotostudio i köpenhamn och tar fina bilder, men han vill ha 150 danska kronor i timmen, så ca 200 kr!! Och jag tycker att det är för mycket! Men det kanske är jag som är snål!? =S

  • AnnaJacob

    Vi betalar 7500 kr för vår proffsfotograf. Så nej 200 kr på timme tycker jag inte är för mycket för en riktigt fotograf. Men jag tycker kanske att det är lite mycket för en hobbyfotograf.
    Har sett i andra länkar att många betalar mellan 50-100 kr per timme...
    Så därför tyckte jag att 200 kr var lite saftig..

Svar på tråden Hobbyfotograf..pris??