• Daludd

    Svärmorstråden!

    Har träffat min svärmor lite för mycket på sistone tror jag. Jag både tycker om och respekterar henne ibland, men hon är en plump och okänslig människa och därför gör och säger hon saker som inte går att bara "glömma bort" och det kommer tyvärr göra att vår relation aldrig blir nära på riktigt, eftersom hon förstör den med jämna mellanrum och vissa saker hon sagt och gjort aldrig går att förlora helt....
    Men just nu är det inga större saker som stör, mest småsaker...

    Ju närmare bröllopet vi kommer desto mer tjatar hon om hur vi "MÅSTE" göra/ha det/fixa inför det. Får kräkningar alltså, orkar inte med. Det är ju kul att hon är intresserad och engagerad men det är pissjobbigt att hon vill ha det som HON vill, inte hjälpa oss få det som VI vill. Varför inbillar man sig att ens egen smak är så jäkla bra att alla andra borde ha det så även om de inte vill??

    *suck* 

  • Daludd
    purpleflower skrev 2012-03-17 21:24:08 följande:
    Mina blivande svärföräldrar är jättesnälla mot mig och jag är säker på att de tycker om mig MEN... 
    De lägger sig i precis allting i mitt och min sambos liv. Det värsta är inte att de är så engagerade utan det är att de vill att allting ska gå så himla fort hela tiden, allting måste göras NU. Helst igår...
    Så man blir ju inte såå sugen på att skaffa barn inom de närmsta åren när de säger hela tiden att de längtar efter barnbarn och att det är dags för oss att skaffa ett snart.. Shit alltså, varför kan folk inte bara låta en göra saker när man själv vill det?! Jag har faktiskt andra saker jag vill få färdigt eller göra innan vi skaffar ett barn att ägna all vår uppmärksamhet och energi åt.. Vill bara poängtera här att trots att jag tycker att det är jobbigt att de pressar oss så kommer jag absolut inte att skaffa barn förrän jag själv känner mig redo för det. Min sambo vet hur jag känner och han håller med om att vi ska skaffa barn när båda är redo för det.

    Och "Ni måste göra si, ni måste göra så" är vad de säger varenda gång vi ses. Och har vi inte gjort som de föreslagit så får vi minsann höra det också; "Jag tycker fortfarande att ni borde gjort såhär istället". Vissa saker är typ 3 år gamla som vi fortfarande får höra. Åh blir tokig!
    Exakt min svärmor! Herregud. Hur orkar man? Hur ska JAG orka i resten av hennes liv? Det är inte det att man inte vill ha med henne o göra, jag vill ju bara att hon slutar försöka manipulera och utpressa en till att leva och vara som hon är.
  • Daludd

    Sist jag träffade sväris pratade vi om det eviga gisslet med hårborttagning och jag sa "jag är så hårig!" och syftade t.ex. på fjun som är vita/blonda som jag har i ansiktet, ganska mycket. Hade jag haft svart hår hade jag behövt tråda en hel del om man säger ;) Svärmor sa med ett sånt där härligt flin att jag ju är ett perfekt exempel på att människan härstammar från apor! 

    Nä men det är väl kul nästan jämt? 

  • Daludd

    Regel nummer ett med jobbiga föräldrar och svärföräldrar: T a   i n t e   e m o t   p e n g a r.

  • Daludd

    haha det här verkar ha blivit en tråd där man inte alls förstår konceptet "svärmor" ;)

    Får bidra lite därför:
    När vi förlovade oss fick vi en flaska champagne och orden "gift er inte än" och senaste året har handlat främst om varför vi absolut inte ska byta namn till något nytt och heta samma.

    Därmed inte sagt att jag inte älskar henne och hon mig. för det tror jag vi båda gör och också vet, men helvete vad jobbig hon kan vara. Misstänker att hon känner så om mig också ;) 

Svar på tråden Svärmorstråden!