• Emelie 87

    Svärmorstråden!

    Min svärmor är hur toppen som helst. Hon älskar mig som sin egen dotter och jag älskar henne som min egen mamma. Hon har definitivt accepterat mig som en del av familjen. Men som vilken farmor som helst kan hon vara alldeles för gullig mot barnen och det kan jag ibland behöva säga till henne om. I övrigt har vi världens finaste svärmor-svärdotter-relation. :) 


    En man, två barn, oändligt med kärlek
  • Emelie 87
    förlovadflicka skrev 2011-08-25 19:18:57 följande:
    Jag med! Min blivande svärfar också, han säger jämt att snart är jag deras dotter istället för mina föräldrars (han är från syrien, får väl skylla på det I guess :P) och så säger han att man älskar alltid den yngsta dottern mest (dvs jag :P) De är så söta ^^
    Iranier brukar också vara så mot sina svärsöner och svärdöttrar. :) 
    En man, två barn, oändligt med kärlek
  • Emelie 87
    förlovadflicka skrev 2011-08-25 23:50:27 följande:
    Det är lite pinsamt, men man känner sig verkligen välkommen iaf :)
    Pinsamt vet jag faktiskt inte, jag tycker att det är underbart när folk visar sin uppskattning och kärlek på sitt eget sätt. Då vet man ju att det kommer direkt ifrån hjärtat. :D Huvudsaken är ju att man känner sig välkommen, som du säger. Och jag känner mig som en del av familjen. :D
    En man, två barn, oändligt med kärlek
  • Emelie 87
    förlovadflicka skrev 2011-08-26 22:17:16 följande:
    Ja, men när man sitter fast i en bil och han håller värsta talet om hur mycket de älskar mig och att jag är deras bästa svärdotter och så vidare i tio minuter så vet jag liksom inte riktigt vad jag ska säga mer än "Åh, tack, så snällt!". Då blir det pinsamt, jag skulle inte kunna hålla ett tal tillbaka om att jag gillar dem jättemycket också (Min svenska svärmor hade nog verkligen undrat då... :P)
    Jag kan förvisso medge att det blir för mycket, men man vänjer ju sig vid det efter ett tag. Det kanske inte är så för alla, men för mig har det definitivt vart så.

    Sedan har jag ju fullt upp med att försöka få mina svärföräldrar, speciellt min svärmor, att inte skämma bort barnen för mycket.
    En man, två barn, oändligt med kärlek
Svar på tråden Svärmorstråden!