• Pinkgrape

    Tips till er som gör egna tackkort!

    Jättefint! :D

    När ska man börja tänka på tackkorten? När man vaknar på morgonen efter? Tidigare?


    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
  • Pinkgrape

    Haha okej, skönt att höra.. då kan jag pusta ut en aning! Känns ju samtidigt skönt att få det gjort inte alltför långt efter, men då kan vi gott ta det drygt en månad efter iaf :)

    Man skickar till alla som var med på bröllopet? Skickar man till andra, som kanske uppvaktat en men inte var med på själva bröllopet?

    Tack så mycket :)


    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
  • Pinkgrape
    Aniara4 skrev 2011-08-09 12:12:53 följande:
    Ja, man tackar ju inte för att folk var med på festen utan för uppvaktningen/presenterna. Så om någon har skickat ett telegram eller gett en blomma eller present, så får de ett tackkort. I ert fall har ni ju fått själva festen i present, så då tackar ni förstås för att de gjorde festen möjlig osv.

    Och glöm inte att skicka kort till alla på Bröllopstorget och tacka för bröllopsnatten! Flört (pics or it didn't happen!)
    Haha ja, det var precis det jag tänkt. Att man bör ju som tacka alla som uppvaktat en på något sätt. Kanske inte de som bara sagt grattis på jobbet, men de som du säger, skickat ett kort, gett en blomma eller liknande. Vi har någon som inte kan komma på festen och har valt att ge oss en bröllopspresent istället, så tänkte att man bör ju som skicka ett kort till den också.

    Jag kommer lägga upp massor med bilder! :D Hade jag haft adresser till alla, så hade jag inte tvekat på att skicka riktiga tackkort till hela bunten :) Fy bubblan vad det finns snälla personer här inne alltså!
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
Svar på tråden Tips till er som gör egna tackkort!