• daniiel

    Skelleftebrudar 2012

    Jea skrev 2012-02-22 19:26:13 följande:
    Tack för alla tips daniiel , hörde just om en loge i Klutmark som kan vara värd att kolla upp... Kyrkholmen är ju riktigt mysigt, men tänker att det inte blir lika privat då.
    Jaha, finns det en där också :) Ja, klart att det blir ju lite mitt i gröten, men det är ju dörr med lås på ut till kyrkholem, så det borde ju inte så mkt spring där av andra iaf hehe
  • daniiel
    Lollan01 skrev 2012-02-23 21:36:57 följande:
    daniiel: Ja, vi tror det blir superbra ute på ön Bredskär, oftast är det riktigt bra väder där så vi får välla hoppas att vädergudarna är med oss då!
    Aha, där är det ju verkligen jättefint :) Min faster och hennes familj har stuga där, så vi har spenderat ett antal midsommrar där ute :) Ja, vi har ju varit där annars också men.. ja. Hoppas verkligen att ni ska ha tur med vädret :) Hur löser ni det annars?
  • daniiel
    Wedding12 - Välkommen in i tråden :) Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med musiker, vi hade en vän till oss som kompade solisten på gitarr och i övrigt var det kantorn som spelade in- och utgångsmusiken och psalmerna. Jag vet ju inte riktigt vad ni är ute efter för musiker heller.

    Samma med bil, vilken typ av bil skulle ni vilja ha? :)

    Bmw - Hej och välkommen till tråden även du :) Jättekul med så många Skelleftebrudar, vart var ni när jag skulle gifta mig?! ;P haha
  • daniiel
    Cattadefea skrev 2012-02-26 10:21:24 följande:
    Ah, tack! Det är så svårt att se på en bild hur stort det är. Riktigt läckert.
    Ja, det är ju väldigt svårt. Här är en bild där han har den på sig. Jag tycker den blev riktigt bra storlek och även om det hade varit blommor, så hade nog ungefär samma storlek varit bra.


  • daniiel
    Wedding12 skrev 2012-02-26 18:20:42 följande:

    Tack så mycket.


    Vår tanke verkar var som ni hade det. En sångare med kompande gittar samt kantor som spelar in- och utgångsmusik samt psalmer. Musiken vi har tänkt är en låt från Ainbusk och Chicago, samt en egen komponerad låt.


    Detta med Bil är verkligen inte noga, vi tar vad som helst.... I och med att vi kommer att ha ett tidigt vår bröllop så har inte så många "fina"/veteranbilar tinat fram. Så allt är av intresse, bara den fungerar.


    Jag kan ju faktiskt rekommendera killen som spelade på vårt bröllop. Han är otroligt duktig. Om du skulle vara intresserad kan jag skicka kontaktuppgifter via meddelande.

    Kan tänka mig att det inte är så lätt med bil då, för det är ju som du säger, inte så många veteranare som tinat fram vid den tiden.
  • daniiel
    Wedding12 - Vi åkte förresten en jättefin Buick -52 på vårt bröllop. Min systers sambos föräldrar som äger den. Vet inte om de kör under våren, men jag skulle kunna kolla om du är intresserad?

    Likadan som på bilden här


  • daniiel
    Lollan01 skrev 2012-02-29 21:24:14 följande:

    Igår var jag upp till Pite för att gå på Cinderella brudaffären och jag hittade klänningen med stort K!
    Min tanke var egentligen att åka dit och prova olika modeller för att se vad jag skulle passa i och sedan beställa en på nätet.
    Men nu blev det ist att jag köpte en klänning därifrån!
    Hon avrådde starkt från att beställa från nätet, typ "kina-klänningar"
    Hon hade haft många som varit in till henne för att få hjälp att fixa till sådan klänningar som inte alls var såsåom dom hade tänkt sej när de beställde...Vissa hade varit nöjda, men större delen missnöjd.
    Sen upptäckte jag att de modeller som jag trodde jag skulle passa i inte alls var lika fina som jag hade tänkt mej..så att PROVA måste man nästan göra ( ja om man inte är typ180m, pinnsmal och passar i allt! )


    Jätteroligt att du hittat dig en klänning :) Vad blev det för någon? :)

    Och förlåt men.. någon som driver/jobbar i en brudbutik, vad ska hon säga om "kinaklänningarna"? ;P Säger hon att de är bra, så riskerar hon ju att försätta sig själv i konkurs om det ryktet sprids. Dessutom så träffar hon de brudar som är missnöjda, men vad vet hon egentligen om antalet brudar som är nöjda? De kommer ju knappast in med sina klänningar och berättar hur nöjda de är ;) Jag menar inte att alla "kinaklänningar" är toppenbra, men jag skulle aldrig avråda någon faktiskt :) Jag är dessutom inte pinnsmal eller 180cm lång, prövade inte en enda klänning, men jag tycker själv att klänningen jag valde (kinaklänning) är både väldigt fin och smickrande för min kropp :D Nåja, jag tänker inte sätta igång en diskussion kring denna saken, har varit alldeles för många sådana redan här. Huvudsaken, tycker jag, är att man hittat en klänning man är nöjd med, har råd med och känner sig fin i - oavsett varifrån den är!
  • daniiel
    Lollan01 skrev 2012-02-29 22:03:17 följande:
    Jag sitter på jobbet nu å försöker hitta klänningen på nätet, men hittar ingen bild..Så jag lägger in den imorgon ist så får ni se vad de blev =)

    Oj, alltså jag menade inte att starta en disskusion om det kinaklänningarna.
    De e säkert många med dej som blivit nöjda med inköpen =)
    Jag ville väl mest bara påpeka att jag kände själv att det var så värt att ha varit och provat modeller för att se vad man kan passa i, vad som är mest smickrande för ens figur =)
    Sen är det ju självklart så att hon konkurerar mot andra företag, men hon berättade att hon varit i branchen i typ 30 år och mött många som varit missnöjda ..men även endel nöjda.
    Jag ville egentligen ha tag i en billigare klänning på nätet eftersom jag inte "behöver en kyrkofin klänning", men jag blev helt kär i en klänning och kände att även om jag nu betalade ca 4000kr så bör jag kunna få tillbaka ca 2000kr när jag säljer den.. Å att ha lagt ut 2000kr på en klänning som kommer att vara tillsydd efter mej e ju ändå helt ok =)
    Okej, väntar med spänning! :D Jag äääälskar brudklänningar! haha

    Nej, förlåt, det var verkligen inte min mening att starta en diskussion kring det heller. Jag menade mest bara att kinaklänningar överlag har lite oförtjänt dåligt rykte faktiskt. Jag har full förståelse för att man vill pröva modeller innan, även för att man vill köpa i butik. Jag menade inte på det sättet, att jag skulle tycka det var onödigt eller dumt, inte alls. Som sagt, huvudsaken att man hittar sig en klänning man är nöjd med, oavsett vart den kommer ifrån :) Det är vad jag tycker.
  • daniiel
    Lollan01 skrev 2012-02-29 22:18:23 följande:
    Imorron ska jag iväg och kika lite mer på ringar...ännu en grejj man måste besluta sej om...Jobbigt med att många ta en massa beslut

    Bilden kommer imorrn så håll ut tills dess
    Haha ja, då var det nästa sak då ;P Har du något speciellt som du är ute efter i ringväg? :)

    Ja, jag får försöka ;) hihi
Svar på tråden Skelleftebrudar 2012