Inlägg från: lovingyou |Visa alla inlägg
  • lovingyou

    2012-07-07 Fler än jag?!

    linduspindus76 skrev 2012-02-24 20:14:53 följande:
    hallå!
    Var och provade klänning i veckan och vilken fantastisk känsla det var! Var lite rädd att jag inte skulle passa i en axelbandslös klänning men oj va fint det var. Nu gäller det bara att hitta vilken sort man vill ha, väljer mellan 3 olika. Just nu är det så perfekt som det kan bli Lite kruxigt är vart gästerna ska bo då allt verkar redan uppbokat men men det ordnar sig med snälla och fina grannar..

    det närmar sig!

    ha en fin helg alla julibrudar!

    Oh vad roligt att prova klänning, jag har mini provningar här hemma emellan med min klänning! Hoppas du hittar din klänning snart!


    Jobbigt det där med boende, men det löser sig säkert

  • lovingyou
    Lady Lancelot skrev 2012-02-25 15:18:13 följande:
    Hejsan alla 20120707´s Vackra & lyckliga brudar!

    Vi ska med gifta oss den 7/7 i Hova kyrka under riddarveckan, när jag läser era trådar blir jag lite nervös för ni har planerat så länge. Så jag kommer säkert fråga er massor men vi planerar för full.

    Vi ska ha ett riktigt riddarbröllp då min blivande man är riddare Sir Lancelot. Vi har en speciell liten historia då vi träffades just för 20årsedan på Hova riddarvecka men då kunde vi inte tala för jag kunde ingen Polska & han ingen svenska/eng. Men kärleken har ju inget talat språk :)

    Vi gjorde lite försök att hålla kontakt men det var svårt. Men vi glömde ALDRIG varandra och hittade aldrig riktigt rätt efter detta. Men i sommras gjorde jag ett nytt försök att nå han på FB fick en träff och det visade sig att han bodde 3 mil från mig talade Svenska och vi hade gemensamma bekanta. Men det bästa av allt var att han kunde leva upp till den dröm ja haft om denna vackra man i 19 år! det var som om de 19 åren inte funnits, vi tog vid där vi sluta, hittade hem så att säga.
    eller som den romatiska blivande mannen sade- jag har varit i det heliga landet i 19år, DU har alltid bott i mitt hjärta. Nu har jag kommit hem för att hämta dig!!!

    Så då kändes det rätt att "fira" 20 års jubileum med bröllop just på den plats vi träffades.

    Jag ska nu ta och fortsätta läsa allas inlägg kan nog ta en stund det är ju endel ;)

    Fortsatt trevlig helg alla kramen
    Men vad underbart att ni funnit varandra igen! Låter verkligen rätt att fira med bröllop Helt underbart!
  • lovingyou
    operfekt skrev 2012-02-27 18:13:42 följande:
    Jag klurar mellan att antingen ha en lila bukett, med mörklila nejlikor, ljuslila rosor & hjärtan på tråd över, sen kanske mörklila orkideér. Men samtidigt tycker jag det är fint med vitt, så typ samma bukett fast med vita blommor, nejlikor, rosor, orkideér & så hjärtan på tråd över..
    Sen är frågan om man ska ha en rund bukett eller en liten droppe, klur klur..

     


    Ja allt lät fint! Men lila är ju så vackert


    Själv föredrar jag runda buketter men det är en smaksak Även dom doppformade är vackra! Förstår att du får beslutsångest! :)

  • lovingyou
    Vingilot skrev 2012-02-27 23:57:50 följande:
    Lady Lancelot: vilken romantisk berättelse!Glad Och din blivande har jag sett flera gånger (tror jag), han är duktig!

    Jag har också hårångest...! Vet inte vad jag ska göra. Tänker att det får räcka med utsläppt, kanske nån liten halvuppsättning bara, men jag vet verkligen inte. Lockar? Troligen. Usch, jag har noll koll på mitt hår även till vardags...

    Mailade en frisörsalong förra veckan men har inte hört nåt. Gillar inte när företag inte svarar... *mutter mummel*

    Annars klurar och pillar jag lite på inbjudningarna och väntar på tygerna till klänningen.

    Jag har också hårångest!!!! Och ska också göra håret själv, lite jobbigt eftersom man inte är alls duktig. Har sparat på håret nu ett tag, eller sen vi bestämde att vi ska gifta oss :) Nu är håret till axlarna, tycker det är en svårt längd. SKulle vilja ha lockar men när jag lockar håret blir det ju super kort.. gillar det inte! Så vet inte.. *suck*


    Nej inget trevligt om företagen inte svarar!!


     

  • lovingyou

    AA120602: Jätte fin klänning!


    Jag väntar på att få göra justeringar på min klänning då jag gått ner i vikt, är lite orolig för det :-/ Jag ska göra det i maj tänkte jag ,innan skolavslutningarna.


    Och vilka fina inbljudningskort :)


     


     


    Operfekt: Ja roligt att öva på nya efternamnet, är helt hundra att jag kommer skriva fel alla gånger!! :D

  • lovingyou

    Hoppas det löser sig för er alla som har motgångar.


    Det har vi också, fast ekonomiskt. VI har liten budget och med sparande nu fram tills bröllopet kanske vi hade sparat 60 tusen, men nu fick min sambo brev från CSN, dom vill att han ska betala dom över 30tusen, hoppas beslutet är mycket mindre än 30... Jag är mammaledig och har tänkt börja jobba aug-sep ungefär, Fkassan skrev att jag bara har dagar till 20juni. Fast jag borde ha dagar minst till oktober. Blir att kolla upp detta idag.


    Är rätt nervös, kanske blir att inte åka på semester iaf, bara åka över till Helsigfors att gifta sig..


    Allt har förmågan att lösa sig.....

  • lovingyou

    Zizizune: Låter jätte bra! Härligt att ni kunde ha den kyrkan ni bestämmt från början! :)


    Jag var på försäkringskassan idag och jag har kollat fel på dagarna... Men det löser sig nog .. :)

  • lovingyou

    Jadå :) Gifta ska vi väl bli ! :) Ja det mesta går att lösa.. Men man tänker så mycket på olika saker så man blir perfektionist om man inte varit det innan :D KOnstigt! :) Iaf jag

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!