Inlägg från: lovingyou |Visa alla inlägg
  • lovingyou

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Tack så känner jag med.. .:) jo har både lock och plattång.. , vi får väl se vad som händer med håret, har lite dum längd nu tycker jag ,vet inte riktigt hur mycket det hinner växa, inte speciellt mycket.. någon cm kanske... ??


     


    Jadu.. Jag skulle nog vänta med körkortet kanske.. men skulle absolut inte vilja sätta mig i bilen då :D För allt sånt där händer iaf mig när det inte får.. ! Känns så lite sådär att skaffa ett nytt körkort för en månad.. och sen skaffa nytt igen! Kan du ta dig till det viktigast utan bil i en månad?

  • lovingyou

    Kaffeälskaren: Håret är till axlarna.. Men jag hade tänkt att locka hela håret... fast det kanske inte var någon bra idé;) Ja får öva... tur att man har ett tag kvar :D


    Jag ska också sminka mig själv, fast jag är så mycket säkrare på det än håret:) eller jag är kanske inte så duktig men jag vet hur jag kan fixa så att jag tycker om det :) Med sminkningen tycker jag det är bra att ha bra grejer... :/

  • lovingyou

    Operfekt: Det blev jätte fint! :) :)


    Kaffeälskaren: Jag har kollat på primer, det använderjag inte normalt men nu när man vill dölja allt som inte ska synas så är det nog värt pengarna. Sen blir det foundation, puder,rouge, ögonskuggor i bruna toner, mascara och kanske eyeliner.. Eyeliner är jag verkligen sämst på ..


    Vill ha lös ögonfransar, men har aldrig satt fast sånt :D testade häromdagen och det var inte direkt en höjdare :D

  • lovingyou

    Kaffeälskaren! Oh vad roligt att ha fixat det. Jag kanske kommer ångra mig men bestämde att inte ha någon bukett alls. Vi kommer vara långt hemifrån i tre veckor och tror det skulle bli förstörd.. Men sen ska vi ha kaffe och tårta hemma och tänkte då kanske köpa någon finare bukett på bordet. Och den får vara som min bukett.


    Ja vi vill också hålla kostnaderna nere! Vad har ni lagt för budget?


    Vi har 50.000 och då med resan som vi åker på, bensin /båt mm inräknat.. Men vi ska ju bara ha ett litet bröllop..

  • lovingyou

    Väktarbrud: Hej! Ja tiden går fort :) Jag räknar dagar


    Hanna1102:Bokat alla rum!? Oj då... Hoppas ni hittar annat boende, det var ju typiskt då.. .:(

  • lovingyou

    RhjärtaC : Vad blev det för klänning? Roligt att skicka ut korten, förstår att det är pirrigt

  • lovingyou

    Väktarbrud: Har skrivit i min kalender , på varje dag står det hur många dagar det är kvar :) Roligt med en sån grej på mobilen


    Jag tror också att det kommer gå fort, fast emellan så känns det inte så, för man väntar så mycket

  • lovingyou

    Linduspindus76: Hoppas folk hör av sig! :)


    Berlan:Det var ju faktiskt en väldigt mysig sak att skicka ut så att den kom på hjärtedagen :) Roligt att du fått några svar iaf!

  • lovingyou

    RhjärtaC: Vad bra den satt, en vacker klänning Roligt att du fick den för ett så bra pris!! Alltid roligt när saker flyter på

  • lovingyou

    Operfekt: Jag ska inte ha blommor, tänkte först ha det och då skulle det varit en enkel rosbukett. Men det är inte så viktigt för mig så jag ska inte ha några.. Men samtidigt så gifter vi oss med bara två vittnen och barnen..


    Vad tänker du då?

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!