• JNT

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Hej!


    Som sagt, finns det fler brudar än jag som gifter sig 7/7 2012? Tänkte det kunde vara kul att veta lite hur långt ni har kommit med era planer, vilka funderingar ni har och så vidare... Kunde vara kul att följas åt fram till den stora dagen! :)


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-24 21:12
    Vi som är med i tråden så här långt:

    JNT bor utanför Värnamo, gifter sig i Åminne som också ligger utanför Värnamo
    sofi 88 bor och gifter sig i Jönköping
    operfekt bor och gifter sig i Härryda
    Mrs S 2012 bor i Linköping, gifter sig i Skottland
    kaffeälskaren bor och gifter sig i Göteborg
    AA120602 bor och gifter sig i Kungsängen
    Vingilot bor i Norrköping, gifter sig i Kungshamn

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-24 23:04
    linduspindus76 bor i Stockholm, gifter sig på Ljusterö
    Bonzo2012 bor i Göteborg, gifter sig på Skaftö

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-24 23:28
    Anna88 bor i Helsingfors och gifter sig i Kronoby, Finland
    tout lamour lamour bor i Norrtälje och gifter sig i antingen Upplands Väsby eller på en ö utanför Norrtälje

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-31 17:43
    Berlan gifter sig i Gammelstads kyrkstad utanför Luleå
    lycka2012
    lundabrud

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-09-12 21:18
    lycka2012 bor i Göteborg, gifter sig i Italien
    Dazzle bor och gifter sig i Bredaryd utanför Värnamo

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-19 19:58
    Suzanne
    vilja gifter sig i New York
    zinizune gifter sig på Orust

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-30 23:24
    knyttan gifter sig i Kalmar
    Cissy85 gifter sig i Växjö

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-11-12 00:12
    lazyp gifter sig i Piteå
    Kalumi gifter sig i Linköping
    lovingyou
    sweet gifter sig i Malmö
  • Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!
  • JNT

    sofi 88: Ja, bor man i Jönköping har man nog ingen större anledning att åka till Värnamo, om man inte känner nån här förstås. :) Häftigt att ni gifter er i en kyrka du har så mycket anknytning till!! Visste inte vilken det var, så jag googlade och måste säga att den är riktigt vacker. Kommer nog bli jättefint!


    Vi får hålla tummarna för fint väder i hela landet, så alla brudarna i tråden får en riktigt fin dag! ;)

  • JNT

    Nu har jag fått upp alla brudar i tråden som angett var de bor och var de ska gifta sig. Det är några som inte lämnat nån info, hoppas ni skriver igen! Annars lägger jag bara upp era nick. :)


     


    Om jag har missat nån av er som redan skrivit, inboxa mig eller skriv i tråden så lägger jag till er. BT har krånglat en massa för mig idag, så det kan ha blivit lite galet...

  • JNT

    Linduspindus: Jag tycker tiden går alldeles för sakta!! Men det är väl för att vi har så mycket oklart o jag vill egentligen börja pyssla o greja, men det är väl bäst att avvakta tills vi har lite mer klart. Längtar!!

  • Anna88

    Oj här har det kommit kommentarer... Själv tyckte jag vi var tidigt ute när vi bokade kyrka och festplats över ett år innan bröllpet. Tycker nog ännu att vi har gott om tid. Jag åker iväg från hfors och jobbar fram till nyår så tanken är att vi efter nyår ska börja kolla in kläder och börja planera mera intensivt. Dessutom håller jag också på att trimma kroppen inför bröllopet så klänningen får naturligtvis vänta också av den orsaken. 

    Det enda jag vill ha bokat ännu i höst är fotografen, några är redan tillfrågade som blan B till vår dröm fotograf. Så sen är kyrka och präst, festplats, fotograf och hotell bokat. Dessutom är gästlistan, tema och budget klart så ramarna är klara. Ja tärnan är tillfrågad också. 

  • kaffeälskaren

    Wii nu är jag glad! Nu har vi äntligen kunnat boka kyrkan, och vi fick både tid och datum vi ville ha :D

  • sofi 88

    Jag har köpt klänning :D Rea i brudbutiken så då får man ju passa på. Nu hänger den och väntar på mig i mammas å pappas garderob, längtar ihjäl mig efter att få ha på mig den igen!

  • kaffeälskaren

    Sofi- Härligt!!! Lyckos dig som kan gå och smygtitta och känna lite på den. En annan måste vänta till minst slutet av Nov. innan jag får se klänningen igen

  • sofi 88
    kaffeälskaren skrev 2011-09-01 18:35:44 följande:
    Sofi- Härligt!!! Lyckos dig som kan gå och smygtitta och känna lite på den. En annan måste vänta till minst slutet av Nov. innan jag får se klänningen igen
    Okej, ska du göra ändringar direkt eller har du beställt en annan än den som fanns i butiken?
    Nu fick jag ju den direkt som hängt i butiken, eftersom det var rea antar jag. Och sen görs ju ändringarna först i juni för man vet ju inte hur min kropp ser ut om 10 månader :D Förhoppningsvis lite mindre, men klänningen är lite stor så den ska ändå sys in, bäst att vara på den säkra sidan, jobbigare att lägga ut liksom. Kommer nog inte klämma så mycket på den, är nästan rädd för att ens öppna dragkedjan för man vill inte råka skada den innan man ens använt klänningen :s Var supernervös när jag skulle bära hem den, ville INTE tappa i vattenpöl det första man gör...
  • kaffeälskaren

    Jag tror att jag ska vänta med ändringarna på klänningen. Den måste sys in lite vid bysten och sedan så måste vi nog släppa ut en halv centimeter vid stussen, det blev lite veck i ryggen. Och vi måste även lägga upp den en bit då jag är väldigt kort. Men som du säger man vet ju inte riktigt hur man ser ut om 10 månader. Så ändringarna gör jag nog i vår istället, under tiden får klänningen hänga hemma hos min mamma.


    Hahaha jag hade nog känt lika dant om jag gått hem med klänningen. Det hade inte heller förvånat om man faktiskt hade tappat klänningen. Lite små vimmsig som man är... :)

  • sofi 88

    Det är väl mer regel än undantag att man måste göra lite ändringar på klänningen skulle jag tro. En sån klänning ska ju sitta perfekt! Ja, det var hemskt att gå, gick då hela vägen (kanske bara 500-800 meter) från butiken till mammas och pappas lägenhet, på andra våningen i ett hus med vääääldigt högt i tak, snacka om att jag var svettig när jag kom fram. Eftersom det är en sidenklänning är den dessutom ganska tung. Och i påsen blev den så lång så även om den bars dubbelvikt släpade den nästan i marken om jag hade den på axeln, så jag fick gå med armen lite lätt sträckt upp i luften. Kan INTE rekommenderas, ta bilen och hämta :D

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!