Inlägg från: kaffeälskaren |Visa alla inlägg
  • kaffeälskaren

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Sofi jag tycker att de var jättefina Det är skönt men samtidigt roligt att man känner lite folk som kan och vill hjälpa en med allt man vill och ska fixa.


    Jag är nyfiken av mig och tycker att det är så roligt när man lägger upp bilder. Så här är min brudväska och de tänkta skorna (jippi har äntligen lyckats hitta skor i stl. 35 )


     

  • kaffeälskaren

    vet inte riktigt var bilderna tog vägen så jag lägger dem i mitt galleri om någon nu orkar klicka in och titta...

  • kaffeälskaren

    Lovingyou: det ska gå :( jag klickade i att alla inloggade medlemar ska kunna titta på dem. Märkligt jag får undersöka det närmre.


    Jag har funderat på en sådan wonderbra som du Berlan, är de verkligen så bra som alla säger? själv tycker jag att det känns konstigt och lite obehagligt utan band på bh:n men det är nog bara jag så är lite fånig. Funderar på om man ska prova en bustier (tror jag det stavas) för och se hur det känns. Om inte annat så får jag nog ge wonderbra en chans


    Sofi: det känns så tråkigt när man inte hittar något som passar, jag känner igen det speciellt när det verkar som att man är mellan två storlekar. Underkläderna känns ju ändå som ganska viktiga att de ska vara bekväma och sitta bra.

  • kaffeälskaren

    Berlan, den var verkligen snygg!!! Ja det kanske är en wonderbra man ska kika på i första hand

  • kaffeälskaren

    Är det bara jag som har drabbats av "blivande-brud" syndromet, dvs. drömmer mardrömmar där helt plötsligt bitar av bröllop och delar av bröllopet dyker upp??? Senast inatt drömde jag om att jag gick i en av alla gallerior som finns här i Gbg iförd min brudklänning som var skrynklig. I gallerian letade jag efter en vigselring... sen upptäckte jag alla skrynklor på klänningen. Kom då på att jag måste stryka den, när jag väl står och ska stryka klänningen upptäcker jag att ner till på klänningingen är tyget missfärgat i mörkblått. Ni vet som det kan bli efter jeans som fäller.


    Trodde verkligen inte att jag skulle börja drömma kontsiga drömmar om bröllopet redan, känner mig inte tokstressad iaf. kanske är något undermedvetet?

  • kaffeälskaren

    Sofi vad härligt att det är klart nu men jag förstår samtidigt att det känns trist när den man älskar är borta och så länge. Då ska jag inte gnälla min var bara borta i tre dagar. Börjar bli måttligt less när det gäller min klänning. Var lovad att den skulle komma i mellandagarna. Det gjorde den inte, blev sedan lovad att den skulle komma som i förra veckan, inte heller då hade den kommit så nu hoppas jag på ett positivt besked imorgon.

  • kaffeälskaren

    Sofi: den är beställd i butik. Jag väntar på att de ska ringa och ge Lite besked om vad som händer.

  • kaffeälskaren

    Nu har jag fått ett nytt bud om när klänningen ska komma. I slutet på denna veckan eller i början på nästan. Butiken där jag köpt den har pratat med de i England och de hade väl egentligen inte något bra svar om varför den inte hade kommit. Men nu ska den vara påväg iaf. och de har ursäktat sig från den butik där jag köpt den så jag känner att det är helt ok ( bara den kommer ;) )


    Detta är en av anledningarna till varför jag köpte min klänning 1 år i förväg hihihihi

  • kaffeälskaren

    Jag hade nyligen flyttat till Göteborg, och skulle äntligen få gå ut och bara ha roligt. Alla tjejerna på förfesten talade om att de skulle ha ragg. Själv var jag inte sugen på det alls. Ska sanningen fram så var jag rätt trött på killar. Vi gick ut och mellanlandade på ett ställe för att möta upp några andra tjejer. Så fort jag satt mig fick jag syn på en mörkhårig kille med stora gröna ögon och ett tandkrämsreklam-leende. Jag tyckte att han var så förbaskat snygg att det gick verkligen inte att sluta titta på honom, han tittade tillbaka. Feg som jag är vågade jag inte att gå fram till honom, med han gjorde det och det fick mig så paff att jag blev stum. Han fick mitt numer och jag trodde väl aldrig att han skulle ringa upp mig. Det gjorde han, dagen efter dessutom. När vi hade vår första date visade det sig att vi var nästan grannar. Men stackarn fick kämpa... Efter 3-4 veckor föll jag fullkomligt som en fura då han lagade middag till mig. Efter bara 2 månader som par flyttade vi ihop och ja... Till sommaren gifter vi oss. Detta är vår historia i korta drag. Wiiii min klänning har äntligen kommit!!!! Och förlåt för att inlägget blev så långt

  • kaffeälskaren

    Ååå stort grattis! Du kan du snart titulera dig som fru och husägare Vad roligt! Ni kanske har några nära och kära som kan hjälpa till i flytten sen.

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!