Inlägg från: kaffeälskaren |Visa alla inlägg
  • kaffeälskaren

    2012-07-07 Fler än jag?!


    äsch då det gick visst lite för fort i det förra inlägget, missade helt knappen för att ladda upp bild :(


    Detta är min klänning som jag går och väntar på.

  • kaffeälskaren

    Sofi88: Kanon fin klänning. Känner igen det där med pose och allt. Tittat man på min bild så ser det ut som att jag har minst 2 meter ben (dels är klänningen för lång sedan stod man ju på en pall )


     


    Vi har antagligen fått tag på fotograf nu, vilket känns jättebra! Vi känner att vi har kunnat bocka av stora grejjer nu som :kyrka, lokal, brudklänning, fotograf, vigselring, tåtbakerska samt min blivande svåger som ska göra våra inbjudningar.

  • kaffeälskaren
    sofi 88 skrev 2011-09-07 20:59:48 följande:
    Haha, och jag som börjat få lite ångest för att jag verkar vara den enda som har en hög med tyg vid mina fötter! Jag trodde ju du var så lång :D Det är ju väldigt roligt när man känner att det faktiskt går framåt i planeringen! Vi som bestämde vid förlovningen -10 så har det ju kännts extremt avlägset hela tiden men nu börjar man faktiskt komma en bit på vägen. Inser att det inte är en hel evighet kvar! Vad blir det för vigselring? Har du redan köpt den? Jag funderar på hur man ska göra där eftersom förlovningsringarna ska putsas/rhoderas om eller hur man gör med vitguld, tänker att det är smidigt att baka in i dealen när vigselring köps, samtidigt som man vill köpa den ett tag innan så det inte är sista minuten innan bröllopet...

    Hahaha vi bestämde oss också för år och datum vid vår förlovning -10 :D Jodå vigselringen är beställd och handpenning är lagd. Det blir en solitärring i vitguld då våra förlovningsringar är i vitguld. Vi funderade egentligen inte på något annat material än på vitguld, och de få smycken vi använder i vanliga fall är oftast i silver.


    Jadu jag funderar lite på detsamma, då förlovningsringen försvann för oss nu i sommras så vi väntar på klartecken från försäkringsbolaget att köpa en ny :( och när jag då får den så är det bara 6 månader kvar lite drygt men men. I vilket fall som helst tyckte vi att det var skönt att ha fixat den tidigt, då är en ganska så stor post borta och då kan man koncentrera sig på andra saker. Det var så vi resonerade. Vet du ungefär vad det är du vill ha?

  • kaffeälskaren

    Sofi: det låter som att det blir en kanonfin ring. Nu har vi äntligen fått klartecken från försäkringsbolaget att jag ska få en ny ring vilket känns skönt.


    Men visst längtar man tills man får se sin vigselring igen :) Jag kommer inte att få se mig förrän tidigast i mars då man ska sätta dit fattningen på ringe hihihi

  • kaffeälskaren

    puh...sådär då är man tillbaka igen efter massor i skolan och en massa arbete med systerns bröllop. Så nu kan vi äntligen fokusera på vårt eget bröllop igen.


    Vad duktiga och vad långt ni har kommit! :) Den enda nya på vår front är att jag har äntligen fått tillbaka min förlovningsring igen och att vi har en fotograf bokad som vi ska bestämma möte med för att diskutera bilderna. Vad kan man mer göra, känner mig lite villrådig!?

  • kaffeälskaren

    Och vi måste ta tag i min svåger så att han kan börja göra våra inbjudningar...


    En liten fråga har ni funderat något på vad ni ska ha för smycken på er den stora dagen?

  • kaffeälskaren

    lovingyou: hihihi nej inga mardrömmar här än så länge. Men jag börjar känna att tiden bara flyger iväg. Det blir inte bättre av att man har ruskigt mycket att göra i skolan nu fram till efter nyår *suck* Men de kommer nog att komma skulle jag tro :)


    På söndag/ farsdag ska vi fira dagen med vår "prov-tårta-farsdag-tårta". Jag hoppas att den blir bra, vilket jag tror också om inte annat så blir den nog jättefin.

  • kaffeälskaren

    Nu börjar saker och ting falla på plats. En av våra vänner ska fota oss ( han är fotograf) vilket vi är oerhört tacksamma för. Nu har vi pratat lite om hur och var vi ska fotas och magkänslan skriker YESSS!! På fredag ska vi träffa min svåger och gå igenom våra trycksaker, samt att snart så kommer jag åka och hämta hem min klänning. Så ja, allting börjar att rulla på nu... :D

  • kaffeälskaren

    Berlan, det måste man ju ändå säga var ett klipp :) Hur många av er tjejer med blivande ska göra som Sweet och spendera bröllopsnatten på hotell?? Vi vill nog göra det men här i Göteborg finns ju ett ganska stort utbud av hotell, hur ska man tänka då??? Har ni några tips??

  • kaffeälskaren

    AA.. : Vilka fina inbjudningar ni har gjort!! Och Sofi: Vi satt igår och spånade på våra inbjudningar och det kommer att stå ungefär likadant i våra. Nu har vi även pratat med min svåger så nu ska vi bara maila över texten gå och kika på papper sedan ska de göras :) Spännande.


    Påtal om något helt annat så ringde jag till butiken idag där jag köpt min klänning. På fredag så skickas den från England till Sverige, vilket betyder att om ett par veckor så har jag den hemma :D

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!