Inlägg från: Lady Lancelot |Visa alla inlägg
  • Lady Lancelot

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Hejsan alla 20120707´s Vackra & lyckliga brudar!

    Vi ska med gifta oss den 7/7 i Hova kyrka under riddarveckan, när jag läser era trådar blir jag lite nervös för ni har planerat så länge. Så jag kommer säkert fråga er massor men vi planerar för full.

    Vi ska ha ett riktigt riddarbröllp då min blivande man är riddare Sir Lancelot. Vi har en speciell liten historia då vi träffades just för 20årsedan på Hova riddarvecka men då kunde vi inte tala för jag kunde ingen Polska & han ingen svenska/eng. Men kärleken har ju inget talat språk :)

    Vi gjorde lite försök att hålla kontakt  men det var svårt. Men vi glömde ALDRIG varandra och hittade aldrig riktigt rätt efter detta. Men i sommras gjorde jag ett nytt försök att nå han på FB fick en träff och det visade sig att han bodde 3 mil från mig talade Svenska och vi hade gemensamma bekanta. Men det bästa av allt var att han kunde leva upp till den dröm ja haft om denna vackra man i 19 år! det var som om de 19 åren inte funnits, vi tog vid där vi sluta, hittade hem så att säga.
    eller som den romatiska blivande mannen sade- jag har varit i det heliga landet i 19år, DU har alltid bott i mitt hjärta. Nu har jag kommit hem för att hämta dig!!!

    Så då kändes det rätt att "fira" 20 års jubileum med bröllop just på den plats vi träffades.

    Jag ska nu ta och fortsätta läsa allas inlägg kan nog ta en stund det är ju endel ;)

    Fortsatt trevlig helg alla kramen

  • Lady Lancelot

    Jag kommer oxå ta min blivandes mans namn det är ett Polskt så jag LÄR få bokstavera det Flört  Jag är nyfiken på om jag kommer att bli bemött annorlunda i tel när jag berättar mitt namn. Ska bli spännande men det kommer nog bli jobbigt i början innan man vant sig för jag har ju i alla fall haft mitt flicknamn i 40år.

  • Lady Lancelot

    Väktarbrud:
    Vilken toppen möhippa det lät speciellt när du minst anade det ;) sedan gillade jag att den var "lugn" och trevlig.
    Jag tror min kusin och tärna håller på att fixa lite. Jag har sagt till min tärna att jag gärna vill samanstråla med min sambo på kvällen att de kan ta oss samtidigt men att dagarna är vi var för sig.
    Är det någon mer som vill ha det så?

    Sofia 88: vilken härlig känsla och fin ring! Vi hämtar min i slutet av juni för annars kommer jag
    bara gå och pröva den hela tiden :) men jag längar massor.

    idag är det bara 2 månader kvar ;) kram på er alla!!!

  • Lady Lancelot

    Operfekt: Vilken vacker klänning du är tok vacker i den. Min håller de på att sy i Polen så jag får hem den tor/fre innan bröllopet men jag var ju å måtta mig så jag har ju ett hum om hur den kommer att se ut.


     


     

  • Lady Lancelot

    Hejsan, nu närmar det sig med stormsteg Skrattande snart bara en månad kvar.
    Vi var och träffade prästen igår ett möte som var så positivt. Han var lugnet själv inget krångel där inte. Min blivande man får tillomed ha sitt svärd på sig i kyrkan så jag är överlycklig!  
     
    Sen vill vi ha en psalm som heter -på bröllopsdagen ber vi, den finns inte med i psalmboken än. Musiken är samma som -den blomstertid nu kommer.
    Så nu måste jag göra ett vigselprogram och det hade jag inte tänkt men har ni några bra tips och ideér ,det måste väl räcka med ett vanligt A4 ?

    kramen Hjärta

  • Lady Lancelot

    Zinizune: Tack, vilka fina du gjort. Ska försöka sätta ihop något ja med ser att ni med valt på bröllopsdagen ber vi .


    Oj oj möhippa vad spännande. Sjäv är jag som kaffeälskaren lite osäker på om jag får någon möhippa då jag dels jobbar mycket och har vänner från när och fjärran.


    Just nu känns allt rörigt igen, vi ska ju ha två dagar och det kommer 14 gäster från Polen som vi ska hysa i en v. sen alla transporter mm. Men problem är till för att lösas.....


     

  • Lady Lancelot


    Här kommer ett kort från våran drömdag vi hade ju riddarbröllop med allt vad det innebar! En fatastisk dag
Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!