Inlägg från: förlovadflicka |Visa alla inlägg
  • förlovadflicka

    Arbetslös - känner mig värdelös och får ont i magen när jag tänker på vårt bröllop som kommer kosta...

    Min fästman jobbar heltid och jag frilansar lite då och då, men jobbar väldigt lite. Han betalar allting och jag har inga skuldkänslor för det, hans pengar= våra pengar. Sedan att det kan vara jobbigt att gå hemma är väl en sak, men om din fästman inte tycker att det är jobbigt att det är "hans" pengar ni tar av så är ju inte själva bröllopet något problem, eller hur? :)

  • förlovadflicka
    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2011-08-02 15:19:13 följande:
    Jag skulle ha jätte skuldkänslor om jag inte kände att jag bidrog lika mycket. Man vill ju ändå kunna dela på allting...och känna att man har rätt till det
    Fast har man inte de pengarna så har man inte. Min fästman är glad att han kan betala det och att jag kan ta det lugnt just nu, det gör han gärna för mig och det funkar bra för mig också. Rätt till det har man ju om båda tycker det är ok tycker jag :)
  • förlovadflicka
    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2011-08-02 15:31:05 följande:
    Men om det var så så skulle jag letat mer jobb. Annars skulle jag ju inte kunna överraska han med olika äventyr osv heller, vilket är en kul grej i ett förhållande! Det är viktigt för mig att kunna bidra med min del och känna att han även kan ha de pengar han får över att göra roliga saker för oxå vilket han är så värd!
    Jag jobbar hemifrån så mycket jag kan nu eftersom jag bara bor kvar i den här staden två månader till och det gör det rätt svårt att leta jobb två timmars bilväg bort. Roliga saker är vi vana vid att göra utan att ha mycket pengar, jag överraskar honom med brev, lappar, piknikar och utflykter. Pengar är inte viktigt för oss, mer ett nödvändigt ont :)
  • förlovadflicka
    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2011-08-02 20:13:37 följande:
    Okej! Ja då e det inte lätt. Åh nej pengar är verkligen inte allt. Det är väl bara att jag skulle känna mig dålig om jag inte tjänade in min del. Men Jag har aldrig stått utan bra inkomst och kanske ändrar man uppfattning då men kul att det funkar för er
    Vi har varit rätt fattiga hela vårt förhållande förutom sista åtta månaderna så då har man nog ett annat perspektiv ja :) Fast jag hade ju inte sagt nej till att kunna ge honom massa dyra överraskningar så klart ;)
  • förlovadflicka
    Anonym skrev 2011-08-11 15:27:34 följande:
    Är jag den enda som anser att arbetsmarknaden inte är så hemsk?
    Börjar bli bättre iaf... Men fortfarande rätt dålig :P
Svar på tråden Arbetslös - känner mig värdelös och får ont i magen när jag tänker på vårt bröllop som kommer kosta...