• Jane

    Mitt stackars hår...

    Vad jag vet är det jätteviktigt med massor av fukt man ska ha i håret. Det finns massor av olika sånna som man kan köpa i affären (sånna man inte tvättar bort) sen ska man akta sig för silikonbaserade produkter för de gör att håret blir tyngre. En jättebra grej är att göra en egen hårinpackning. jag har hört att det är jättebra att ha olivolja i håret och låta det verka en halvtimme eller en timme och sedan tvätta ur det, det ska tydligen ge håret lyster och göra det mjukare. Nått ännu bättre är om man tillägger mosad avokado i olivoljan.

    Ett annat tips jag fick från en kompis för några dagar sen var att massera in Ricinolja ( en laxerande olja man köper i apoteket som används innan operationer) i hårbotten och överflödet man har i händerna skulle man dra ut i håret, sedan låta det verka i en halvtimme och sen tvätta ur med schampoo. Detta skulle göras 3 gånger i veckan och det skulle bidra med att ditt hår växer 5 cm i månaden Glad Låter för bra för att vara sant, men jag har köpt hem Ricinolja och ska testa! Det är ju inga farliga ämnen i så inget kan gå fel. Min kompis hade gjort kuren i 2 veckor och mätt att hennes hår växt 3 cm.


  • Jane

    Nu vet inte jag hur era situationer är, men jag tipsar om att äta något kosttillskott om ni inte gör det. Jag själv har börjat ta Panto-3 som har fått jättebra kritik vad jag vet. Den ska tydligen öka blodcirkulationen i hårrötterna, gör även att nytt hår växer, och livar upp håret innifrån.


Svar på tråden Mitt stackars hår...