• Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 1 Aug 17:51
    13448 visningar
    63 svar
    63
    13448

    Mitt stackars hår...

    Mitt hår Är en katastrof... Det är tovigt och mitt på huvudet, där uppe är det så fnasigt... Kör nån gång då och då inpackningar men nu ser det ut som att det bästa vore att raka av det Har axellångt och lägger i blonda slingor var tredje månad ungefär. Tidigare använt Matrix schampo och balsam för skadat hår sen använde jag något emellan och har nu för någon vecka sedan köpt L'oréal repair(inget spnt i vanlig matbutik utan sånt dyrare)

    Någon som har tips på vad jag ska göra för att rädda håret? TACK!

  • Svar på tråden Mitt stackars hår...
  • Kattpo­et
    Äldre 1 Aug 18:05
    #1

    Jag hade det samma tills jag började med  Tresemme , healthy volume  och efter en vecka var håret bra.

  • Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 1 Aug 18:18
    #2
    Kattpoet skrev 2011-08-01 18:05:45 följande:
    Jag hade det samma tills jag började med  Tresemme , healthy volume  och efter en vecka var håret bra.
    Den man köper i matbutik?
  • Kattpo­et
    Äldre 1 Aug 18:27
    #3

    Ja och den är det bästa jag har haft och jag har provat en hel del eftersom mitt hår brukar  bli svinto och hårbotten brukar  klia och näsan och ögon börjar rinna av parfymerna.

    Men detta har jag inte haft några problem med är väldigt bra, det kostar 80 kr per flaska, skulle säga att de är lika bra som Björn Axen  var 15 år sen INNAN de började ösa i parfym och hamnde i matbutiker. 

  • cityal­ven
    Äldre 1 Aug 18:34
    #4

    en grej jag gjorde en gång var att jag hällde matolja i håret, satte upp det i en tofs och la en handduk på huvudkudden innan jag lade mig och sov. På morgonen duschade jag ut det med vanligt schampo och det blev både mjukt och blankt. även hårbotten får återfuktning då.

    själv är jag allergisk mot konserveringsmedel och använder nu lushs tvålschampoon som fungerar bättre för mig och min hårbotten.

  • majfli­cka
    Äldre 1 Aug 18:39
    #5

    Kerastase elixir ultime. Dyrt som attans men drygt och värt varenda krona. Gör underverk för alla jag pratat med som provat det. Finns säkert bra billiga också men tipsar om denna då jag är helt såld Flört

  • förlov­adflic­ka
    Äldre 1 Aug 18:46
    #6

    Det bästa som finns är ju all soft-serien från redken alltså... Och en olja man kan ha både i håret och på huden från tahiti som man kan köpa hos yves rocher. :)


    Men framför allt- sluta blondera, platta och föna håret!!! ;)


    Loreal-schampoot är superkasst tycker jag. (Ja, salongsschampoot)

  • Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 1 Aug 18:47
    #7

    Åh vad ni är snälla!
    Svinto va ett bra uttryck! Har inga problem med att hårbotten kliar eller något...det bara är tovigt och som svinto! Har väldigt tunnt hår...kanske har med det att göra med? 

  • BrudiM­aj2012
    Äldre 1 Aug 19:19
    #8

    Har tyvärr inget produkttips, men min frisör sade sist att det allra bästa mot torrt hår år att slänga i en lämplig inpackning, vira en varm handduk runt håret och slänga på en riktigt lång film.. Alltså ha det i gärna 3- 4 timmar

  • Äldre 1 Aug 19:40
    #9

    Jag har så långt hår att jag sitter på det. Och mitt bästa tips är egentligen att göra så lite som möjligt med håret.

    Men när det känns riktigt torrt och inget annat hjälper så brukar det ibland funka att tona håret... Alltså "steg 3" eller vad det nu heter. Sånt man tvättar bort på 6 veckor.
    Det lägger sig nämligen utanpå hårstrået och gör alltså att du sliter på färgen och inte på håret.

    Dock måste jag ju säga att när jag började använda Kaffefruktschampot och Silkehårsbalsamet från Marja Entrich så blev  mitt hår mycket starkare, mjukare och tjockare redan efter några veckor...
    Eller tja tjockare började jag inte märka förrän efter ett par månader, men det märktes att det vart friskare och jag tappade mindre hår... 

  • Kattpo­et
    Äldre 1 Aug 19:51
    #10

    Hoff,  mitt är tunt som silke!  

Svar på tråden Mitt stackars hår...