Inlägg från: Charmina |Visa alla inlägg
  • Charmina

    Mitt stackars hår...

    Jag rekommenderar inte matolja i håret utan Olivolja!! Matolja har absolut inte samma egenskaper som olivolja har! Runt medelhavet där jag kommer från har man använt sig av detta är flera århundraden. Precis som någon sade tidigare, man dränker in håret i olivolja och sveper in det i en handduk eller tyg och sover med det under natten. Morgonen efter skäljer man ut det med shampoo (tvåla 2-3 gånger för att få ut allt) sedan har du ett glansigt lent och friskt hår :) Bästa tipset som jag kan rekommendera. PS. Oljan kan dessutom vara lite ljummen DS.

  • Charmina
    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2011-08-02 11:59:54 följande:
    Jag får nog ta och prova detta! Bara att ta schampo några gånger morgonen efter och balsam för att få ut allt? Och hur mycket olja ska man ha i egentligen?
    förlovadflicka skrev 2011-08-02 10:01:40 följande:

    Fast produkterna skyddar aldrig helt, plattar man regelbundet så sliter det jättemycket ändå. Och det är inte bara för värmen, man drar håret emellan två plattor, liksom det sliter bara man sover med huvudet på kudden, tänk då hur mycket detta sliter! Mitt råd är att köpa en riktigt bra lockförstärkande produkt som du sätter i när håret är blött och sedan låter det självtorka. Gärna ett leave in-balsam också :)


    Klippa av håret helt är inte så dumt annars, mitt hår är av väldigt dålig kvalitet tyvärr från födseln (har också självfall och väldigt grov, torra hårstrån, trots att jag använder de bästa produkterna jag kan få tag i och aldrig använder värmeredskap) Jag klippte av till en "tant-kort" frisyr och det var det bästa jag gjort, då kunde man börja vårda de små håren som växte ut direkt och nu är mitt hår mycket finare (+att jag passade bra i den frisyren) Det växte ut på bara tre månader, så det var verkligen värt det! :)


    Ja gör det :) Jag gör det någon gång var tredje månad eller en gång i halvåret :) Ja precis shampoo några gånger och balsam, gör med shampoo tills du känner att oljan runnit ur. Man har i så mycket olja att håret är dränkt i det. Lycka till nu och hoppas denna metod hjälper ditt hår.
Svar på tråden Mitt stackars hår...