• flying

    Barnfritt

    Först och främst. Jag älskar barn och vill snart också ha egna.  Till saken, jag blir gift om två veckor och vi hade beslutat oss för att ha en barnfri bröllopsfest.  Först blev jag nästan ovän med min syster, på grund av detta.  Det blir i alla fall så att hennes dotter följer med, till störst del för att hon ska vara min brudnäbb och de bor lång borta. Nu har en väninna sagt att de också har problem med barnvakt och vet inte riktigt hur de ska lösa det.  Det är ju svårt att säga nej till en när man sagt ja till en annan…  Så vill ju alla andra som har barn också ta med… Bara lite frustrerad och var tvungen att skriva av mig.

  • Svar på tråden Barnfritt
  • flying
    Pinkgrape skrev 2011-07-25 20:34:10 följande:
    Jag kan förstå er som vill ha barnfritt och jag kan förstå föräldrarna som har svårt att ordna barnvakt. Något jag dock har svårt för, är hur hysteriska endel blir över en sådan sak (jag menar från båda hållen). Hoppas ni får en bra kväll, med eller utan barn, det är väl ändå det som är huvudsaken :)
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Självklart har du rätt. Problemet ligger mer i att det är svårt att säga ja till någon och nej till andra, när det står barnfritt i inbjudningen. Men du har också rätt i at vi nog blir lite för hysteriska... Stress och nerverna som börjar spella in tror jag
Svar på tråden Barnfritt