• izredam

    Ger ni era m2b morgongåva? Och i så fall vad får han?

    ClaraH skrev 2011-07-28 21:12:07 följande:
    Jag fick tips här på bröllopstorget om namnmuggar (googla). Jag har beställt två muggar och två skålar. På den ena står det "when a man loves" och på den andra "a woman". Det är det närmaste vi kommer till "våran" låt (Percy Sledges), och den första blir min mans och den andra min. Vi äter alltid frukost på sängen på helgerna så detta är mycket vi. Hoppas han tycker att det är lite fyndigt.

    Annars hade jag nästan gett upp försöket att komma på något då han inte vill ha något smycke eller något annat man brukar köpa.
    Åh, vad mysigt med frukost på sängen på helgerna <3 Vi (jag) vill inte ha smulor i sängen - men jag gillar hur mysigt det är att äta frukost på sängen. Dålig kombo. Vi brukar roa oss med ett par timmar TV-tittande i sängen på helgmornar istället - det får duga :)

    Däremot så började jag skratta när jag tänkte på att sätta "vår" låt på ett par muggar. Det närmaste en låt vi har är Björn Rosenströms Nedsprutad på Andra Långgatan - och även om det vore något att skratta åt så vet jag inte om jag vill ha muggar med den på ;)

    Som morgongåva funderar jag dock på att ge honom biljetter till en Arsenal match - det är en av hans stora drömmar att få gå på en match - men han har valt att lägga det på is tills vidare eftersom vi valt att lägga pengar på annat. Egentligen skulle jag vilja hitta på något mindre, något personligare - samtidigt så finns det inget som är mer Tommy än Arsenal (jo - F1 biljetter, men den resan är mycket dyrare och vi ska ta den i samband med en större resa senare har vi redan bestämt eftersom det är ett gemensamt intresse)
Svar på tråden Ger ni era m2b morgongåva? Och i så fall vad får han?