• JennyL

    Mina bröllopspyssel.. :)

    Future Mrs S skrev 2011-10-07 20:26:38 följande:
    Vi hade problem med vad vi skulle ha för servetter, funderade på att sy egna, la ner det projektet rätt snabbt.. Tänkte beställa tryckta servetter men tyckte det var för dyrt.. så vi köpte billiga servetter på ikea i våra färger och fick låna en stämpel (egentligen en julstämpel) i form av ett hjärta+guldfärg av min mamma och jag stämplade på servetterna.. det blev jätte bra! Enkelt snyggt billigt.. :)

    Funderar på att köpa en stämpel med våra namn på så vi kan stämpla dit det över och sedan göra samma sak på fest och vigselprogram mm.. enkelt snyggt roligt tycker jag.. :) och billigt ofc, speciellt om man lånar stämpeln ;)
    Shit va smart att stämpla på servetterna!! Jag har en stämpel med vårat monogram på, det är ju skitsmart, och billigt blir det :)
  • JennyL
    Future Mrs S skrev 2011-10-07 21:24:43 följande:
    ja det blev faktiskt riktigt bra! :D Jag provtorkade lite oxå för att se så man inte blir guldig i ansiktet men det var inga problem;D har ni en monogramstämpel är det ju perfekt!! :) Funderar på att köpa en till oss så om du har tips på vart man kan köpa så hojta gärna till :)
    Jag hade gärna gett dig en länk eller nåt, men det var ett tag sen jag beställde den så jag vet faktiskt inte vart det var jag betsällde den.. men jag ska se om jag kan leta reda på vart jag beställde den! :)
Svar på tråden Mina bröllopspyssel.. :)