• Pinkgrape

    Är detta ett bra Frieri? Behöver hjälp! =)

    Min första tanke var "Oj, en redigt fullspäckad dag!". Det låter jättefint och välplanerat, men ganska mastigt att hinna med allt det och samtidigt hinna njuta, slappna av och ha det mysigt och romantiskt. Som att du vill klämma in allt du tycker är romantiskt på en dag och det blir lite kaka på kaka.

    Att komma hem när det är så mysigt och fint, ja, då skulle jag inte vilja gå ut igen utan spendera kvällen där och skulle därför uppskattat restaurangbesöket före. Då är ju saken den om att fräsha upp sig före om du väljer bad/picknik. Plockar du bort picknicken, så blir det spa före och det funkar ju kanske lite bättre, men då blir det en låååång dag på spa om ni går direkt dit efter frukost. Skippa frukosten är ju alternativet då och istället ta lunch, sedan spa och efter de restaurang och hem. Då återstår ju bara frieriet och eftersom du bara vill att det ska vara ni två där, så blir ju frågan vart ni ska ta det då? Ingen aning :P haha

    Om ni inte tar restaurangbesöket och firar kvällen efter eller till helgen? Och du friar utomhus (om det är bra väder) och sedan åker ni hem till en massa mys och firar. Kanske ni har möjlighet att få hem middag från restaurangen?

    Nej, jag vet inte... det är ditt (erat) frieri och vi känner inte dig (er), så gör det som Du tror blir bäst! :)


    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
  • Pinkgrape
    Dannedo skrev 2011-07-21 01:43:12 följande:
    Oj! Du planerade verkligen om hela dagen :)
    Haha ja, det var inte riktigt meningen. Jag ber om ursäkt till TS och jag menade ju givetvis inte att det inte var bra det som redan var planerat. Som jag, och du också skrev, så är det ju trots allt så att TS känner sig själv och personen som ska frias till bäst och vet nog vad som skulle passa :)
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
  • Pinkgrape
    Jm22 skrev 2011-08-08 01:05:00 följande:
    Tack alla för ert engagemang! 

    Det gick superbra och det blir bröllop inom 1 år  Glad Dagen kunde inte ha varit bättre och hon blev precis lika överraskad som jag hade hoppats på!

     
    GRATTIS! Vad roligt att höra :D
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
Svar på tråden Är detta ett bra Frieri? Behöver hjälp! =)