Inlägg från: Tårtsmula |Visa alla inlägg
  • Tårtsmula

    Mina föräldrar är inte välkomna på bröllopet...

    Mina föräldrar kommer inte på mitt bröllop och det är mitt beslut. Den saken kommer inte att ändras. Ni som är i liknande situation, hur har ni gjort med placeringarna vid honörsbordet? Vidare, hur har ni förklarat frånvaron för dom som undrar?

  • Svar på tråden Mina föräldrar är inte välkomna på bröllopet...
  • Tårtsmula
    Margris skrev 2011-07-20 22:23:28 följande:
    Mina föräldrar kommer inte heller att vara med på vårt bröllop. Vi kommer att ha hans föräldrar på varsin sida om oss vid honörsbordet och det blir bara vi 4 : )
    Ja, jag har funderat på om man kan ha så. En del av mig tycker det är superbra, en annan del av mig känner att jag liksom tar plats i annan familj på "fel" sätt.
  • Tårtsmula
    passionsblomman skrev 2011-07-20 22:31:30 följande:
    Jag tänkte som marsgris, föreslå att hans föräldrar sitter på var sin sida om er, och sedan kan ni väl fylla på med de som känns närmast efter det?

    Angående frågor, så kan ni kanske bara säga att ni hänvisar till föräldrarnas privatliv och inte kan diskutera det? Eller att de är förhindrade av personliga skäl-oj, vad svårt, det låter kanske som man snackar om någon politiker eller så...men bara försöka avvisa ämnet. Vilket kanske inte är så bara, ifall folk är påstridiga.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur

    Jag tror inte att det när någon som kommer att fråga och skulle det hända så får jag väl säga att vi inte har kontakt. Det har jag sagt förut och ofta får jag förvånat ansikte tillbaka men inga fler frågor.


    Jag har ett barn sedan innan, en 14 åring. Jag funderar på om inte han skulle kunna sitta brevid mig och min svärföräldrar brevid min blivande. Dom står oss närmast och varför fler vi honörsbordet? Vi får se...


     

  • Tårtsmula

    En reflektion från mig, som jag kan tycka är småjobbigt ibland, är att bröllop är så traditionsenligt. Det förutsätts familj och släkt för att följa alla normer. Jag har nästan ingen släkt och mina föräldrar har jag ingen kontakt sedan 10 år tillbaka. Hade jag varit yngre hade jag varit superstressad av det hela.

Svar på tråden Mina föräldrar är inte välkomna på bröllopet...