Inlägg från: BrideOfFrankenstein |Visa alla inlägg
  • BrideOfFrankenstein

    Ägglossning efter att ha slutat med p-piller (ganska långt)

    MrsT, hur längesedan var det du slutade med dina..? Jag är inne på mitt livs sista pillerkarta nu, hade gärna slutat för ett halvårsedan men jag vågade fasen inte för jag fick höra så mycket om biverkningar hit och dit..
    Det låter på folk som slutat som att man får en massa finnar osv, fåfäng som man är ville jag vänta med sånt tills bröllopsfotona är tagna Flört
    Har du märkt några biverkningar..? Förutom de ovan nämnda...

    Sedan har jag hört det snackas om att det ska vara lättare för vissa att bli gravida sista veckorna efter p-piller-stoppet... Kan ju dock vara en skröna Obestämd

  • BrideOfFrankenstein

    Tror att du ska försöka slappna av och tänka på annat, då brukar det lösa sig. Stress, dåliga matvanor och om man blir sjuk brukar få min mens att hoppa över perioder... Kroppen är känsligare och mer ihopkopplad med psyket än vad man tror ;)

    Gå in på ett naturapotek och prata med dem, de brukar ha bra grejer att komma med. Fick piller där som skulle stärka immunförsvaret (jag brukar bli sjuk sådär varannan vecka på vintern med halsont och feber osv), och de åt jag i stort sett hela förra hösten funkade superbra!

    Lycka till :)

Svar på tråden Ägglossning efter att ha slutat med p-piller (ganska långt)