Inlägg från: RedHead |Visa alla inlägg
  • RedHead

    Midsommarafton 22:e juni 2012, nån mer? :D

    070831: Nej, de har jag faktiskt beställt. 30kort med kuvert för 65 kr på Vistaprint. Ska skicka ut dom den 26 December iom jag inte vill prata om bröllopet på julafton :P Det va inte alls meningen jag skulle skicka ut Spara Datumet kort, utan gubben sa som så att oftast är folk så duktiga på att Boka upp sig på stohelger (som Midsommarafton) Att det är bättre och komma med en så kallad förvarning! :P Riktiga inbjudningarna kommer inte förens i April typ. Men tänkte göra de korten själv faktiskt ! Har mallar och allt så jag kan trycka texten :D

    Sandra: Ja det är en månad kvar så det ska du nog hinna! Vore jättekul om du med kom! Vi får ses nån dag för en fika med!

  • RedHead

    070831: Ska nog beställa programmen, vet faktiskt inte riktigt ännu hur jag vill att dom ska se ut men funderar på vissa. MEn lägger upp en bild på De jag har funderat på under detta inlägget.

    Ska börja med korten i mars ungf.

    Du själv då ? gör du korten själv eller ska du beställa?

  • RedHead

    Oj, ja men det låter som en bra idé!


    Lite tråkigt att jag inte kommer ha någon att planera med nu, men kanske man kan komma med tips och idéer tills ni gifter er iallafall :D


    Annars hoppas jag vi behåller kontakten på facebook kan ses evt nån dag ändå för en fika :D


    Kram på dig!

  • RedHead

    Ah, nej man knner väl själv att ibland vill man beställa korten och ibland vill man göra dom...
    Jag lär nog göra mina. Förhoppningsvis hahaha xD

  • RedHead

    Ja jag har fastnat för dom, tycker om saker som representerar naturen. och iom det är ett midsommarbröllop så kommer det va väldigt midsommrigt :P Midsommarstångsresning, midsommarkransar, fyllevisor och dans runt stången :D

  • RedHead

    Förrätt blir Tre olika sorters Munsbitar.
    Laxfrestelse : Rund formfranska med vVispa ihop grädde och majonäs.Bred på rundlen och lägg en rundel ovanpå det och granera med Laxros, citronbit och dillvippa.


    Vild Frestelse: vispa ihop grädde och pepparrot.bred på en rundel och lägg på hackad persilja, lägg på en rundel till med pepparrots röra och persilja.granera med en rullad renstek och cocktailtomater


    Salamifrestelse: bred färskost på en rundel och lägg en rundel till ovanpå, granera med rullad salami, syltlök och hackad persilja.


     


    Man får två av varje då.

    HUVUDRÄTT: blir Varm och kall buffé , Vet faktiskt inte vad som ska ingå i den då det är en granne till mig som ska göra all maten. buffén fick hon själv bestämma så det blir varm och kall buffé, fast tror det kommer finnas kokt potatis med dill och inlagd sill, grillad kyckling, grillat kött. etcetc hahah

    Sen ska vi skippa efterrätten då Tårtan blir maffig


    Alla ska få en egen liten tårta som är 8x8x8 cm stor.
    Det kommer va furkantiga tårtbitar. Sen Min och m2bs bit kommer vara 8x8x16 så vi kan skära den i mitten. Lägger upp en bild på hur tårtan ska se ut med. Betala ca 2000kr för tårtan och då får jag ca 55 bitar :)


    Sen blir det också Vickning lite senare på kvällen, fruktplanka, lite chips och godis till barnen, kokt korv i bröd. För de som vill ha då.

  • RedHead


     


    Tänk dig Översta våningen, så ska allas små tårtor se ut. :3

  • RedHead

    Sandra: Ja det tycker jag du ska ;) Bättre att ha så mycket som möjligt gjort tills dagen D!
    Ja klart vi ska ses, man kan ge tips och idéer ändå, :P

    070831: Ska bli spännande att kolla på dina bilder! Vad har ni för färgtema? :D

  • RedHead

    Själv ska jag bara ha två tärnor, Min barndomsvän och min Syster. Gubben ska ha två vänner som marskalker då han inte har några Syskon.


     


    Skulle de på något vis blir lite tjuriga så är det ju bara att säga som det är. :D

  • RedHead

    Vi har det med hemligt. är bara mina tärnor och ena marskalken som vet om att vi ska gifta oss. skickar ju ut save the date kort den 26:e December.., Spännande och Nervöst.

Svar på tråden Midsommarafton 22:e juni 2012, nån mer? :D