• hannah­sofia
    Äldre 21 Jul 10:57
    12003 visningar
    45 svar
    45
    12003

    Tipsa om kul Möhippa/Svensexa- vinn biljetter till filmen Bridesmaides

    När en vän till mig skulle gifta sig anordnade vi en möhippa där alla var klädda i femtiontalskläder! Hon gillar inte det här med att spöka ut sig och skämma ut sig så vi gjorde istället så att alla klädde upp sig! Hon utmärktes med en slöja och en banderoll; elegant och enkelt.

    Vi kidnappade henne på morgonen och körde iväg till Ikea där hon skulle hitta grejer som representerade oss i gänget! Hon älskar IKEA så det var verkligen den ultimata grejen. Lunchen inmundigades på ett 50-talsfik och på vägen tillbaka mot vår hemstad stannade vi på en loppis där hon skulle fixa något blått, något nytt, något gammal och något lånat.

    Sen åkte vi hem till min lägenhet där vi hade förberett ett helt eget spel: Möhippespelet! Det är ett brädspel där man kan få olika kort; sanning, konsekvens och pest eller kolera. Där fanns även rutor man kunde hamna på med exempelvis "Din svärmor håller ett tjugo minuter långt tal, ta två klunkar ur ditt glas för att inte svimma av tristess"

    På kvällen blev det tacos och sen ut för att göra stan osäker! Allting funkade som det var tänkt och den blivande bruden var supernöjd!

  • hannah­sofia
    Äldre 27 Jul 07:24
    #45

    wihooo vad kuuul! :D

Svar på tråden Tipsa om kul Möhippa/Svensexa- vinn biljetter till filmen Bridesmaides