• Äldre 18 Jul 11:34
    11999 visningar
    45 svar
    45
    11999

    Tipsa om kul Möhippa/Svensexa- vinn biljetter till filmen Bridesmaides

    För att det ska bli en lyckad möhippa eller svensexa så tycker jag att man ska ha fokus på den som ska gifta sig. Vad han/hon tycker är roligt och vilka de vill ha med. Det gäller alltså att man forskar o tar reda på fakta och inte bara planerar utifrån sig själv :)

    Jag o min kompis var tärna åt vår gemensamma vän förra året. Vi planerade möhippan tillsammans och den vart sååå lyckad! Vi vart ett gäng på ca 10 pers och började dagen tidigt, kl 7 kidnappade vi bruden hemma. Hon låg o sov o hennes blivande man hade varit upp innan o låst upp dörren så vi stormade in i deras sovrum sen med kastruller o grejer. Vart ett härligt uppvaknande för henne :) Hon fick klä på sig medans några hjälpte henne packa en väska enligt en packlista vi skrivit. Några andra fixade frukost till henne som hon fick äta innan vi satt henne i bilen. Sen bar det av mot en närliggande stad...väl inne i staden så fick hon ögonbindel så att hon inte skulle se vart vi åkte så hon kunde lista ut det. (vi visste att hon inte blir åksjuk) Vi stannade o ledde ur henne ur bilen...tog av ögonbindeln. Tadaa: Hon skulle få hoppa fallskärm- tandemhopp! Hon var ÖVERLYCKLIG! detta var nåt hon pratat till o från om i många många år men aldrig tagit tag i själv så vi visste att hon som gillar häftiga äventyrliga grejer skulle gilla detta! Efter hoppet så väntade vi med bubbel o jordgubbar på gräsmattan medans vi stylade om henne till en fin liten prinsessa :) Sen åkte vi in till stan o där hade hon diverse uppdrag. Skulle sälja saker o göra små uppdrag som tex knäppa kort på en massa  saker som vi skrivit upp på en lista. Hon tycker sånna lite småpinsamma saker är roligt o tycker om att bjuda på sig själv.
    Sen var det picnic-lunch i parken o kubbspelande. Och där hade vi lite lekar också. Sen fortsatte vi ett tag till på stan o sedan vart det spa. Där hon fick massage och bubblade lite. Fick tillfälle att varva ner lite. Gjorde oss festfina för kvällen. vart sedan middag hemma hos mig på kvällen, singstar och lite lekar vi förberett sedan utgång ett par timmar. Bruden var otroligt nöjd över hela upplägget o hade superkul o det hade även vi andra!! :)

  • Äldre 25 Jul 11:59
    #37

    Åh tack tack! Kul :)

Svar på tråden Tipsa om kul Möhippa/Svensexa- vinn biljetter till filmen Bridesmaides