• Aniara­4
    Äldre 18 Jul 11:10
    12086 visningar
    45 svar
    45
    12086

    Tipsa om kul Möhippa/Svensexa- vinn biljetter till filmen Bridesmaides

    Den bästa möhippa jag varit på inleddes med en lyckad kidnappning till en väntande picknicklunch. Bruden fråntogs sin kombinerade förlovnings- och vigselring och fick veta att hon måste förtjäna den genom att samla guldpengar under dagen. Första uppdraget blev att identifiera exotiska frukter med ögonbindel. Därefter blev det glasblåsning på Skansen, vilket hon klarade galant. Hon fick även sätta på sig en skylt och och på tyska förklara för turister hur man åker i rulltrappan - både tyskan och rulltrappeåkandet hade en koppling till hennes förflutna. Detta var det enda "förnedringsmomentet" och inte för pinsamt tyckte vi i alla fall.

    Efter Skansen åkte vi till en sommarstuga där alla badade, med eller utan baddräkt, eftersom det var en mycket varm sommardag. Eftersom hon tidigare studerat arkeologi var nästa uppdrag att göra en utgrävning i sandlådan. Där fanns, förutom fler guldpengar, pusselbitar av ett laminerat och sönderklippt foto, vars motiv hon så snabbt som möjligt skulle identifiera. Det föreställde naturligtvis brudgummen, och identifieringen tog oroväckande lång tid. Medan vi grillade fick hon gissa vad brudgummen hade svarat på ett antal frågor som vi hade ställt till honom tidigare, och där fick hon ganska höga poäng.

    Vi bestämde enhälligt att guldpengarna räckte så att hon i slutet av dagen fick tillbaka sin ring. Men framför allt hade vi alla haft en väldigt trevlig dag.

    Till sist instämmer jag med tipset ovan: UTGÅ FRÅN BRUDEN!

  • Aniara­4
    Äldre 25 Jul 11:36
    #36

    Roligt!

Svar på tråden Tipsa om kul Möhippa/Svensexa- vinn biljetter till filmen Bridesmaides