Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Förslag på blommor och håret till brudklänning

    De blommorna du räknar upp vore allesammans hur passande och vacert som helst att sätta ihop i en maffig brudbukett. jag skulle iofs gärna göra en mer kaskadformad (en lite vildare friare form än en droppe) eller just en droppe, hellre än en rund, till just den klänningen. Då får blommorna mer spelrum och det blir en härlig och effektfull kontrast mellan det blanka, släta och eleganta tyget och blomornas olika texturer. Just att klänningen är såpass "ren", gör att det går att gå loss rejält med buketten utann att det känns rörigt. Därför behöver man heller inte välja bort en enda blomma av dem du nämner.

    Det skulle bli en underbar och storslagen buket!  Rosor och liljor som huvudblommor-utmärkt val, och så freesia och Iris som lyfter och ger kontrastverkan, brudslöja mellan för att ge volym och hålla samman alltihop. Helt lysande! Du kan välja att låta hela buketten gå i vitt och champange, eller så låter du irisen/freesian bryta av i milda pasteller.Gå med det till din florist, och fråga ingen mer vad de tycker sedan, för mycket input kan röra till vilket huvud som helst.

    I håret väljer du stora liljeklockor , föreslår jag, då det följer upp klolen och klänningens uttryck på ett bra sätt.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Jag vet inte varför jag fick för mig att du undrade över hårblommor...*förvirrad*
    Ha precis som du tänkt med tiaran och det!

    Floristen behöver du boka några månader innan bröllopet. Butiker har väldigt olika lägen och inriktning, så vissa behöver man vara ute 4 månader innan för att ens få plats, medan andra inte alls är lika fullbokade, så kolla med de florister du har i åtanke.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden Förslag på blommor och håret till brudklänning