Inlägg från: JT2010 |Visa alla inlägg
  • JT2010

    Smyckar ni kyrkan?

    Vi dekorerade med tyll som vi knöt upp i bågar mellan kyrkbänkarna längs mittgången. Knöt upp med varannat rosa sidenband och varannat brunt eftersom det var våra färger på bröllopet. Sen hade vi ljus på varje bänk oxå. Vet inte om det syns så bra på bilderna men bifogar dem iaf. Vi blev jättenöjda. =)



  • JT2010
    Trolljentan skrev 2011-07-13 17:07:03 följande:
    Det här kanske kan vara en lite dum fråga men.... hur kommer man in i bänkarna när det sitter dekorationer där? Måste man typ krypa under/ klättra över?
    Hehe nej gästerna behövde varken krypa unde eller klättra över. De gick in från andra sidan helt enkelt. Kyrkbänkarna går inte ända ut till ytterväggarna så man kan gå in från den sidan oxå =) Detta blir både snyggt och håller undan eventuell smuts som gästerna får med sig utifrån om de gå in genom mittgången som kan smutsa ner en brudklännings vackra släp. =)
  • JT2010
    Trolljentan skrev 2011-07-13 17:13:05 följande:
    hahah jaha ok=) syntes inte så bra på bilderna
    Nej jag såg det efter att ha läst ditt inlägg så det är inte så lätt att veta. =)
  • JT2010
    Flotten skrev 2011-07-13 17:20:59 följande:
    Får man lov att ha en åsikt? Snyggt ja men totalsågat av mig som vaktmästare och borde vara av er vaktmästare också, man får INTE lov att på något vis spärra utrymningsvägar, inte ens med tyll. Riktigt farligt med tanke på att stearinljusen inte har något runt sig som skyddar för eventuella olyckor.

    Trevliga ljusstakar, den sorten ser man inte ofta, vanligast är mässingsljusstakar som antingen är ljusstake med en glascylinder runt om eller så tar man bort glascylindern och sätter i en vas där ljuset annars skulle sitta.
    Klart man får ha en åsikt! =)  Vaktmästaren i den kyrkan sa inte något alls om utsmyckningen. Hade vi vetat skulle vi självklart dekoretat annorlunda.
Svar på tråden Smyckar ni kyrkan?