• Vickymb

    Mitt hemska bröllop.

    Hej...jag kan verkligen förstå hur du känner. Jag fick ett likande problem men en av mina äldsta väninna. Hon var ektremt energikrävande och tillslut känndes det som att hon var viktigare än mig på min bröllopsdag och jag kännde bara att jag orkar inte mer...men droppen kom när hon snackar skit om mig när jag har msn webbcam på och hennes funkade inte så hon vet inte att jag kan höra allt. Hon vräker ut vilken dålig kompis jag är för att jag inte har plats till henne och hennes familj och barn hos mig när jag ska gifta mig och mycket mycket mer gammalt groll som ligger under ytan.

    Det slutar med att jag pratade men en annan kompis som känner oss båda och hun frågar mig...vad får ni ut av denna vänskap? Det fick mig att tänka...jag orkar inte vara vän bara för att man har varit det länge om det inte är på bådas vilkor och inte om jag inte får något ut av det än annat än problem. Jag kan helt ärligt säga att det var så skönt att hon inte kom för jag orkade inte med alla problem hon drar med sig men samtidigt så hade jag önskat att hon var där...jävla svår situation. Vi är vänner igen men har en mycket mycket mer spänd relation...eller kanske inte spänd utan mer inte så intensiv relation och vet du vad....jag älskar den! Vi snackar lite men det är inte det där super intensiva och energikrävade relation utan en rätt trevlig relation som jag njuter av idag....=)

    Men fan vad surt av de andra och inte komma...det är ju bara möhippa en dag och många andra saker kan vänta tycker jag...och klänningen det kommer att lösa sig!
    Jag gick upp fyra kilo innan mitt bröllop för jag var så stressad av vänner och familj som stressar och bråkar så dagen innan mitt bröllop kommer jag inte i klänningen men som tur hade jag en kompis som kan sy lite så hon fick sprätta och sy hela natten...inte den bästa lösningen men det funkade... När dagen kommer så kommer allt sitta som ett smäck...jag lovar, allt löser sig ;)

Svar på tråden Mitt hemska bröllop.