• Amejuli

    Mitt hemska bröllop.

    Nisses.

    Jag känner verkligen med dig och känner också att jag kan sätta mig in lite i din situation.
    Hade en hippa i lördags som också saknade en del personer. Framför allt de som kanske känner mig bäst och hade satt lite annan prägel på den tyvärr. Men de som var där gjorde åtminstone så gott de kunde och helt tokigt blev det väl inte.

    Men klänningen! Jag vet hur det känns! Jag har kutat runt med min nu (jag har tre veckor kvar till bröllopet) då första sömmerskan inte heller ville ta in den. Den sitter inte uppe riktigt fortfarande och jag får inte visa min figur, vilket egentligen var enda anledningen till att jag köpte den från början. Men provade den då i en mindre storlek, tyckte den var lite svår att andas i och de i affären övertygade mig om att ta en större. Jag gick dessutom ofrivilligt ner i vikt sen och det har slutat med en smärre katastrof. Tycker inte alls klänningen känns jag utan bara helt fel men jag har inte råd att köpa en ny. Är väl pyttelite sömnadskunnig så jag försöker få till den själv nu på slutet.

    Men det är sååå stressande så jag förstår verkligen att du tycker det känns jobbigt. Många har ju tyvärr semester nu också. Jag hittade en i sthlm som ändå har hjälpt mig en hel del nu på slutet även om hon inte var gratis. Så bor du där så kan jag tipsa (men hon jobbar bara fram till 22/7)?

    Hoppas det löser sig för dig och andas lugnt så gott det går.

    Styrkekramar till dig!

Svar på tråden Mitt hemska bröllop.