• nisses

    Mitt hemska bröllop.

    Jag känner mig helt splittrad i tu.
    Jag var helt överlycklig när jag & min karl bestämde oss för att nu var det dags att knyta våra band. Helt underbar upplevelse att få dela med min karl & nära & kära.

    Men verkligen ingenting har blivit som jag tänkt mig.
    För det första så förstörde en av mina bästa vänner min möhippa då hon drog ner stämningen rejält genom att börja städa undan klockan nio på kvällen & kort & gott kastade ut oss klockan 11. För att hon var trött...

    Sen visade det sig att samma tjej svikit mig rejält genom att visa sig vara den värsta lögnaren av alla. Hon försökte nämligen vända mig & min brudtärna emot  varandra genom att ljuga ihop en massa lögner om henne, så att jag skulle tycka illa om henne, antagligen för att hon var svartsjuk & ville själv vara brudtärna. Och de värsta av allt, jag måste jobba med den här tjejen i sommar!

    Sen var de flera av mina vänner som inte kunde komma på min möhippa av fjantiga orsaker, som att de gjort slut med sin pojkvän & var tvungen reparera skadan, JUST den dagen. Behöver jag säga att min möhippa slutade i tårar?

    Jag är så besviken på så många av mina vänner, som sedan står & säger några dagar senare att "åh dom önskade så att dom kunde varit där.."

    Sen detta med min klänning..
    Jag köpte en måttbeställd klänning via internet, som sedan var aalldeles för stor. Tog den till en sömmerska som lovade att hon kunde ta in den. Nu två månader senare och en månad innan bröllopet säger hon att hon inte alls kan ta in den, det går inte. För att göra en lång historia kort, hon var väldigt oproffesionell & var inte ens kontaktbar och nu vet jag inte ens vad jag ska ha för klänning!

    Det känns som att det är så mycket som läggs på mina axlar just nu, som jag inte ska behöva tänka på. Och saker som inte har med bröllopet att göra, som jag inte tänker ta upp här. Nå väl, var bara tvungen att skriva av mig lite, det var inte så här jag ville att mina bröllopsdagar skulle se ut.
  • Svar på tråden Mitt hemska bröllop.
  • nisses

    Gud ni är då så snälla & rara, jag behövde verkligen de här peppande orden!

    Ang. den här tjejen som ljugit, så har jag tänkt att göra.. ingenting. Hon får välja själv om hon ska komma eller inte, förhoppningsvis kommer hon inte. Men jag vill inte dra tillbaka inbjudan, då hennes karl, som tycker att jag bara ska förlåta henne, är nära vän med min karl & jag vill inte försvåra situationen ifall han inte skulle komma då. Min karl skulle ju förmodligen tycka att jag gjorde rätt sak om jag drog tillbaka inbjudan, men jag vet att han vill ha honom där..

    Däremot så kommer jag aldrig att förlåta henne. Nu så här i efterhand ser man saker hon gjort väldigt annorlunda.

    Sen måste jag faktiskt säga att dagen efter min möhippa hade jag alla mina närmsta vänner (jag hade precis fått veta att hon ljugit) som vägrade lämna min sida den kvällen, och den blev verkligen oförglömlig, så helt förstört blev det ju inte. Men det känns så trist att det är så jag kommer komma ihåg min möhippa..

    Har tyvärr ingen bild just nu på klänningen, men det är en sån här som går ut mycket vid höften och midjan ska vara smal. Sömmerskan påstod att det inte gick att ta in där, men då hon såg jag var besviken tog hon in på innerfodret ("nu sitter den ju i alla fall fast på kroppen" sa hon), men inte ytterfodret. Jag har smal & fin midja egentligen, men det syns inte alls i klänningen!

    Och om jag frågar en annan sömmerska då? När blir klänningen då färdig? Tänk om jag inte är nöjd? Jag tror jag måste kolla på nya klänningar :/

  • nisses
    ElinFalk85 skrev 2011-07-12 22:00:00 följande:
    den där "kompisen" skulle jag inte heller ha med på bröllopet. ush nej!
    ut med ´na bara! eller skicka henne till mig när jag har mens så ska jag säga ´na ett och annat ;)

    Hm klänningen...ja jag kan inte så mkt om klänningar så där kan jag ej ge råd.
    Haha, ja det skulle jag gärna gjort om det hade gått! :)

    Tack baby freeze. Jag försöker tänka att jag i alla fall är en mycket godare människa än henne, så jag har mycket att vara glad för ändå.
  • nisses

    Hej!
    Ville bara berätta att jag var in idag & köpte mig en ny klänning och jag blev så glad av att se min fina midja i den :) Allting började genast kännas mycket lättare! :)

Svar på tråden Mitt hemska bröllop.