• lilja

    Öviksbrudar 2012

    Hipo1 - vilket datum & vilken kyrka?
    * 21 juli 2012 *
  • lilja

    Var på IKEA i veckan och köpte dukar (lakan), bordsdeko. och servetter. Hittade även lite flor till min frisyr och en liten hatt som dottern ska ha. Så nu kan jag bocka av dukningen, känns bra.
    Har fortsatt på festhäftet, så det mesta som jag ska göra är klart. Bara kvar det som ska stå om alla gäster, vi ska försöka att knåpa ihop en liten text om varje gäst. Tycker själv det är roligt att läsa när man är på bröllop.
    Har gjort bröllopsbingo och så hittade jag en himla rolig sång för att bryta isen.
    Såg även en ring på Albrekts guld, tyvärr har vi inte den butiken här hemma. :(


    * 21 juli 2012 *
  • lilja
    Hipo1 skrev 2011-11-11 23:23:54 följande:
    hjgs: låter gott!

    lilja: Albrekts guld, är det inne i sundsvall el ute i birsta? Vet ett kompispar som köpte ringar i sundsvall då de hade 30% rabatt el liknande. Det blev rätt bra med pengar för de köpte nya förlovningringar plus vigselring samtidigt.
    Vad långt ni kommit! Här har vi fullt upp med husrenovering. Men jag har ju planerat lite dukning och så i huvudet Tungan uteFlört
    Hur har ni utformat bingon? Visst skulle ni också ha buffé? vad ska ni ha för mat?
    Albrekts ligger i Birsta och ja, de har 30% på en del ringar så man kan ju göra sig ett klipp.
    Känns skönt att kunna bocka av litegrann, hade planerat att jag skulle kommit lite längre med vissa saker, men men.

    Har gjort 3x3 rutor i festhäftet och skrivit olika saker, ex. "brudgummen mor gråter", "din bordgranne går på toaletten för andra gången", "du pratar med någon som kör Volvo" osv. När någon fått tre i rad, vågrätt, lodrätt eller diagonalt så ska de ropa BINGO! Tänker fixa något litet pris som den lyckliga vinnaren får.

    Har inte bestämt  vad buffen ska innehålla än, men det ska bli någon form av grillbuffe. Måste lägga ner lite mer energi i det. Började maila runt, men har knappt fått några svar, och då tappade jag farten... :(

    Imorgon måste jag sätta mig ner och slutföra vimplarna, har inte gjort det klart... :S
    * 21 juli 2012 *
  • lilja

    Vi kommer skicka ut save-the-date-magneter med julkorten då vi har en del långväga gäster och det infaller mitt i semestern.  Inbjudningarna skickar vi i april, c. tre månader innan. Jag satte osa. senast 24 maj, nu blir det nästan två månader innan, men jag föredrar att ha det klart i tid. De får ju också en förvink om det iom STD-magneterna.
    Kanske inte helt efter "reglerna", men det passar oss!


    * 21 juli 2012 *
  • lilja
    hjgs skrev 2011-11-14 22:04:48 följande:

    Här har vi också bockat av dekorationerna, köpt lakan på ikea. köpt  löpare och stolsöverdrag, servetter, bling stenar, rosenblad och fyndade vaser på dollar store   gjort placeringskort, en mall för vigselprogrammet, börjat pilla på festprogram så om du har några bra tips Lilja så får du gärna dela med dig gillade din bingo. Har beställt menykort, inbjudningskort, bokat fotograf, hår och smink och budat hem massor av saker i från ebay, bland anant hjärtformade khom loys, såpbubblor, servettringar, slöja, mina kläder och skor och hans kläder och skor är fixat och ringen ligger i kassaskåpet, och tärnan har valt sin klänning som beställs till våren. I påsk blir det en tripp till mamma och tyskland, börja känna att jag ahr rätt bra koll på läget, men har ingen aning vad mer jag ska ha koll på... några tips?


    Jag gör festhäftet i Publisher, tycker det är super att jobba med.
    Just nu ligger häftet på c. 16 sidor ink. fram-(sida1)  och baksida (sida16).
    Sida 3, som är den första sidan med text, börjar med menyn.
    På s.4 har jag skrivit en liten tack-text och s.5 lite roliga ordningsregler.
    S.6 bjuder på en liten rolig sång och en smurf-strip, och s.7 "Tv-tablån" för bröllopsdagen.
    Typ. 

    06.30 Godmorgon Sverige
    Brudparet vaknar för tidigt efter en orolig natt.


    09.00 Extreme Makeover
    Totalförvandling av XX & XX. Känner ni igen dom?


    12.30 Nannyakuten
    Fallet XX: Lyckas föräldrarna få på dottern klänningen?


    13:55 Rampfeber
    Nerverna utanpå eller?


    S.8-10 blir korta roliga presentationer av gästerna.


    S.11 Bröllopsbingo! 3x3 rutor med olika händelser, tex. brudgummens mor gråter, någon välter ett glas osv. + att vi fixar ett pris till den som vinner!


    S.12/13 och 14 tänkte jag lämna blankt till toastmadames, så får de fylla i något som får bli en överaskning för oss.


    På s.15 klämmer jag in Bra att veta, typ om vart man kan röka/fimpa, om man tänker hålla tal som inte är meddelade och taxi-nummer.


    * 21 juli 2012 *
  • lilja

    Vi ska ha betalbar och vi tänkte göra drinkbiljetter, en biljett är fem glas och för det får de betala en hundring.
    Så jag tycker inte det är dyrt! Det är ju hur som helst mycket billigare än en drink på krogen och om de själv skulle köpt på systemet. Alkoholfritt blir billigare alt. gratis.


    * 21 juli 2012 *
  • lilja
    hjgs skrev 2011-11-15 18:52:16 följande:

    Millan: hur tänker ni dekorera? jag tänkte som du att ringen skulle köpas in till sommaren men fick den jag verkligen ville ha för halva priset så jag vågade inte chansa på att det skulle komma ett lika bra erbjudande igen det blev den här i från guldfynd.



    Angående betalbar så tycker jag inte att det är för dyrt, sen en tanke kan man inte köra samma pris på allt för enkelhetens skull?  både för vin öl och eventuellt andra drycker och 10 eller 15 för alkoholfritt.


    Jättefin ring!
    Hur bred är den och vad fick du betala för den?
    * 21 juli 2012 *
  • lilja

    Har gjort i ordning julkorten och kommer då att skicka med en magnet som är ett sk. save-the-date-kort.
    Vimplarna går det lite trögare med... Fick slut på vitt tyg så då kom jag av mig. Men jag har klippt ut de flesta och sen ska jag köpa fotopapper till skrivaren som man sen kan trycka på tyg!


    * 21 juli 2012 *
  • lilja

    Står ganska stilla här med. Tänker göra bort jul & nyår, sen får man växla upp igen, för sen går det fort framemot våren. Sitter gansla mycket framför datorn och surfar runt och kollar ringar. Funderar mycket kring det just nu. Ser att det finns många erbjudanden nu vid jul, så det skulle med fördel vara tid att köpa ring nu. Kan som bara inte bestämma mig...
    Hur kommer era vigselringar se ut, och vad har ni för förlovnindsring???


    * 21 juli 2012 *
  • lilja

    Gott Nytt År t er alla!
    Visst känns det spännande att snart snart är vi på rätt sida av året, pirrar allt lite i magen.
    Efter trettonhelgen (och vår förlovningsdag 5/1-04) så är det dax att koppla på nästa växel och få hela tåget att tuffa på igen.


    * 21 juli 2012 *
Svar på tråden Öviksbrudar 2012