Inlägg från: Millan1984 |Visa alla inlägg
  • Millan1984

    Öviksbrudar 2012

    hjgs skrev 2012-03-18 21:47:54 följande:
    nej aldrig träffat eller pratat med innan, vi hittade varandra i fika tråden sedan skrev hon ut i umeå tråden så det va en eller två till som ev. skulle komma men som inte kom.
    Kul med nya bekantskaper du får gärna länka till fikatråden, så man kan kika vad det är för ngt :p var du i umeå över dagen eller stannade du kvar?
  • Millan1984
    hjgs skrev 2012-03-18 22:11:42 följande:

    ja det är alltid kul med nya människor. Jag körde fram och tillbaka. Jag bor i nordmaling men känner inte riktigt att det är lönt med egen nordmaling tråd ;-p så jag har "hängt" i öviks tråden eftersom vi gifter oss i övik men har även kikat en del i umeå tråden har ju lika långt åt båda hållen.


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m4114393.htm...


    Haha, kanske inte så många som ska gifta sig därifrån :p ska kika in sidan...
  • Millan1984
    hjgs skrev 2012-03-22 16:54:34 följande:
    Idag fick vi hem godkänande av hindersprövningen

    Grattis :p när var det ni skulle gifta er? hur lång tid tog det från att ni skickade in det till att det blev godkänt??


     


    Jag har jobbat som en tok sen i söndags och jobbar lika mycket till söndag också....känns som om att man inte hinner ngt annat :p

  • Millan1984
    hjgs skrev 2012-03-22 19:38:47 följande:

    30 juni haha jag är ute i god tid som med allt annat hmm det tog två veckor. men det är väll inte "högsäsong" än.


     


    hoppas det lugnar ner sig för dig snart


    Hehe, jag gillar att vara ute i god tid också. Undrar när det är bäst för oss att skicka in vårat (11 augusti), vill ju ha en bra marginal så man slipper ha ångest om det skulle bli klart i tid :p
  • Millan1984

    hjgs: Vad fint


     


    Idag har vi bokat hotellrum, ska alldeles strax gå och posta inbjudningskorten och åka och fixa med önskelistan på Cervera. Tur att man är ledig idag :p


     

  • Millan1984
    lilja skrev 2012-03-27 21:03:59 följande:
    Vilket hotell har ni bokat?
    * 21 juli 2012 *
    Statt. Hade vi bott i övik hade vi sovit hemma, men nu är det ju inte så :p
  • Millan1984
    121 skrev 2012-03-28 07:45:53 följande:

    Åh, vad dumt! Jag skrev ett inlägg igår som inte publicerades, så jag får börja om


    Jag tänkte ge er ett litet tips om ljusen: Tänk på ljusens brinntid! Ett vanligt värmeljus brinner ju normalt i ca 4h, ett flytljus (i alla fall dom jag haft) bra mycket kortare än så och stora värmeljus ca 9h. Om man inte vill att någon ska behöva gå runt och byta utbrunna ljus under kvällen så satsa på lite större. Vi tex. hade IKEAs stora Galej-ljuskoppar och i dom IKEAs Hemsjö blockljus (4st/15kr) Dom brann hela kvällen och ändå blev halva ljuset kvar.


    För en del så spelar detta kanske ingen roll men vi tänkte att ju mer vi tänkt på innan desto mindre blev det för personalen att hålla koll på under festens gång.


    Så tänker jag också, så vi ska ha stora blockljus så man slipper tänka på att värmeljusen måste bytas ut titt som tätt
  • Millan1984

    lilja: Jag har hört det också, att de oftast inte använder det guld man lämnar in. Tråkigt för de som har smycken från kära avlidna släktingar som man vill blanda med eget guld. Våra ringar har vi inte så emotionellt tycke för så för oss gör det inget då vi kommer köpa nya ringar och då få rabatt på de ringar man köper.


    Det är bra med Guldfynd, att dom har sådana erbjudanden. Vi kommer köpa från samma ställe som vi köpte förlovningsringarna här i Umeå.


    Jag ska kika efter läppstift, vattenfast mascara (tips,någon?) och köpa underkläder. Boka florist och kolla upp nån nagelsalong i stan.


    Vi kommer ha små organzapåsar vid varje tallrik och ha karameller i dem, hade gärna haft choklad men det skulle ju bli så geggigt i organzapåsarna.

Svar på tråden Öviksbrudar 2012