Inlägg från: Millan1984 |Visa alla inlägg
  • Millan1984

    Öviksbrudar 2012

    Hipo1 skrev 2012-02-13 19:27:10 följande:
    wiii.. nu är våra inbjudningar på väg.. har gjort klart de idag...

    Vad kul. Hur länge tog det för dig att göra dem??


     


    Jag har nyss bestämt mig för hur brudbuketten ska se ut, en bild finns i mitt galleri , tror det kommer bli jättebra!!

  • Millan1984
    Hipo1 skrev 2012-02-16 23:46:57 följande:

    hade lite krångel innan jag fick till det på datorn. hade gjort ritat ett monogram som jag scannade in och hade som bakgrund till texten. sen skrev jag ut på vita papper, klistrade på ett färgat papper och klistrade sen in det i en "bok" jag gjort av tapet. skar snitt i kanten så jag kunde trä i ett band och sen knyta på framsidan. själva korten tog en dag att göra, men med datakrånglet blev det nog nästan två heldagar.


    flera som svarat redan att de kommer och tycker det ska bli jättekul.


    Så pass, vi ska börja nu i början på mars med inbjudningskorten. Hur många hade ni bjudit??


    Nu har vi fixat en person som ska vara ansvarig för mat/servering. Bara 2 kvar att fråga.

  • Millan1984
    lilja skrev 2012-02-18 16:05:08 följande:
    Ska sätta mig här ikväll och skriva adresserna till alla inbjudningar. Fick ett tips av en arbetskamrat att man skulle skriva dubbletter av kuverten för då hade man klart till tack-korten. För när det var dax att skicka dem var hon inte så sugen på att leta upp och skriva alla adresserna igen.

    Ang. ring så är jag lite inne på att köpa en lös diamant från 77diamonds.se. Är det någon av er som har erfarenhet av dem? Eller någon annan sida?
    Köpa diamanter från England är ju betydligt billigare än här hemma i Sverige.

    Tänkte beställa på kostym till sonen oxå, men eftersom han har skjutit iväg i längd så tror jag att jag måste vänta ett tag så man inte syr upp en och så kan han inte ha den till sommaren.
    * 21 juli 2012 *
    Det var smart. Jag har letat reda på allas adresser (gjorde jag ganska tidigt i planeringen), men några har flyttat, så vissa måste man kolla upp adress på igen. Vad spännande, har själv aldrig köpt något från nått sånt ställe. hur vill du att din ring ska se ut??
  • Millan1984
    lilja skrev 2012-02-19 13:31:47 följande:
    Oh, jag velar. Just nu är jag inne på en enstensring, kanske med barnens månadsstenar vid sidan om och ev. min sambos namn ingraverat. Vi får se. Jag lägger upp en bild sen :)
    Nu är alla adresser skrivna, så nu ska jag bara fixa frimärken så lägger jag dem på lådan.
    * 21 juli 2012 *

    Hur stor sten vill du ha?? Själv hade man ju velat ha en stor men ekonomin och det praktiska sätter stopp. Men en sten på 0.25 tänker jag ha


     

  • Millan1984
    lovemealways skrev 2012-02-19 13:56:43 följande:
    Vi skrev gästlistan i en excel-dokument. En kolumn för adress, en kolumn för specialkost, en kolumn för ja, en för nej osv. Smidigt!

    Vi har lite fotograffunderingar. Hade tänkt på en av mina bästa vänner. nu visar det sig att de troligtvis inte kommer då de hade bokat en utlandsresa :( sedan hade vi ytterligare en bekant till en bekant som fotat bröllop i vänskapskresten. Hon fotar inte bröllop längre....nähäpp.....laila estvall har vi hört mycket gottt om, men hon väntar barn i juni...vi måste kolla om hon ändå skulle kunna tänka sig att ta ett bröllop i maj....om inte....har ni förslag? Det gäller främst fotografering under vigseln.

    Det verkar lösa sig med restaurangfrågan för oss. De som hade avtalet förut har sagt att om det inte fixar sig så tar de hand om de bokningar de gjort innan deras avtal gick ut. Så det är ju skönt att veta att vi har någon.vet inte vem än, men att det blir någon :)

    Bröllopsresan håller också på att ta form. Flyg bokat och en handpenning betalt. Ljuva Hawaii :)
    Det var smart. Vi tänkte göra listor som vi ska ge toastmastern så att han bara kan bocka av när de inbjudna hör av sig. Nämen, vilken otur. Du kan ju alltid höra av dig till henne och fråga hur hon ställer sig för fotografering trots graviditet?! Åååh Hawaii, du måste definitivt skriva hur det var när ni kommit hem från den resan .
  • Millan1984
    lilja skrev 2012-02-19 21:41:33 följande:
    Ja man får inte så mycket för pengarna i Sverige, men en sten på 0.60-0,70 kanske det blir. :))
    Guldet har vi själv så det blir ju inte så mkt för arbetet.
    * 21 juli 2012 *
    det blir säkert kanonbra
  • Millan1984

    hjgs: haha, vi med :p Det sa han till mig också, att han bara gör några fotograferingar per år. Har heller inte träffat honom, men när det börjar närma sig får man ju ta kontakt. Som jag förstått det fotar han lite förberdelser, sen i hans studio innan bröllop, under vigseln, efter vigseln och lite mingel vid festplats.

  • Millan1984
    hjgs skrev 2012-02-21 10:33:10 följande:
    jo vi tänkte desamma att man får höra av sig när det närmar sig. ja vi fick samma uplägg, men vi ändrade lite oc ska fotas ute före vigseln istället för efter. Gillade att man fick ALLA bilder. hur ska ni göra ska ni låta han rigga videokamerorna eller låta någon filma eller inte film alls?
    Du kan ju kanske PMa mig på den här frågan: vad sa han för pris?? Kostar det extra med videofilmning?? Jag gillade också att man fick alla bilder. Jag älskar foton och har gjort fotoböcker, så det är bra om man får proffsiga bilder man kan göra fina saker av.
  • Millan1984

    Hipo1: Oj, den summan var ju rimlig vi är uppe i ca 6.000 kr och har lite mer än 50.000 sparat som ligger och växer på sparkontot en stund till. Vi ska fortsätta att spara på fram till bröllopet men även försöka hålla samma takt med sparandet även efteråt.


    Jag har precis börjat med inbjudningskorten Har köpt såna där clear stamps eller vad det heter och svart dyna med färg som jag tänker ha på framsidan. Hoppas bara att det blir bra för jag har inte många extra kort över :(

  • Millan1984
    AnnLi skrev 2012-03-04 14:03:58 följande:

    Jag passade på att fria på skottdagen och vi tänker gifta oss i juni. Vet inte riktigt om jag törs haka på här, för ni verkar ha kommit så långt i era planeringar ;)


    Vi har kollat lite på ringar men längre än så har vi inte kommit :D


     


    Grattis, vad kul Vem är du då ? Du får naturligtvis haka på, du ska ju gifta dig under 2012 Jag har sett ut min, vill gärna beställa den nu, men det är lite för tidigt ännu då vi inte gifter oss förrän i augusti. Skulle bli tokjobbigt att ha ringen liggandes hemma nu, skulle bara vilja prova den hela tiden då


     


    Nu har vi iaf börjat med inbjudningskorten, det är vita kvadratiska kort, som jag köpt tunt papper i lime (nått speciellt papper), som jag klistrat fast på ena delen av insidan på. Sen har jag skrivit all info på datorn som jag klippt ut och som ska klistras på det gröna pappret. på kanterna tänkte jag ha små silver hjärtan och sen använda mig av clear stamps på framsidan. Får ta ett kort när jag gjort klart dem

Svar på tråden Öviksbrudar 2012